Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történik egy megerőszakolás? Mit él át ilyenkor egy nő? Mennyire nehéz feldolgozni?
Hogyan kezdődik? Lehet valami kiváltó oka?
Akivel ilyen történt, fordult utána szakemberhez? Ha igen, milyen volt? (Mármint a szakemberrel való beszélgetés, vagyis a terápia)
"Alapból a karon, lábakon lehetnek sérülések. Valamint az a valami úgy csúszik be, hogy az illető nem akarja."
A test más részein keletkezhet sérülés, de a hüvely nagyon erős falú, masszív izomzat. Gondolj bele, ilyen alapon egy vadabb szex is felsérthetné. Az erőszakolók meg sok esetben testileg erőszakos emberek bár, de az ágyban, szexben épp a kis teljesítmény jellemző ilyen téren rájuk.
Persze, hogy erős falú és masszív, de keletkezik egy durva szex során sérülés. Csak épp akkor nem történt erőszak és nem fognak feljelentést tenni.
Azt nem tudom az erőszakolók hogyan teszik ezt, de például egy magatehetetlen nő nem fog félni, és nem fog ezáltal nedvességet termelni, tehát ott biztosan keletkezni fog hámsérülés.
ma 03:19
igen spontán nedvesedés elöfordulhat, de amikor egy hölgy "befeszít" akkor az "odavalo dolog" nem megy olyan könnyen be akkor se ha az illetö hölgy nedves. Bár reménykedem, hogy egy hölgy olvasó, most rábolint amit mondtam, és kiderül, hogy nem is irtam nagy hülyeséget. :)
Hát, nem is a feszítés, hanem elmozdítás.
Ondómaradvány pedig nem csak a hüvelyben lehet, hanem bárhol.
Szerintem azért nehéz ezt bizonyítani, mert sajnos sok az olyan feljelentés, ami kamu. Nem történt erőszak, csak felmérgelte magát valaki, mert megcsalta mondjuk a barátja és már meg is van a kamu, amivel tönkre teheti az életét.
"Persze, hogy erős falú és masszív, de keletkezik egy durva szex során sérülés. Csak épp akkor nem történt erőszak és nem fognak feljelentést tenni."
Nem tudom, miféle hüvely lehet az.
"de amikor egy hölgy "befeszít" akkor az "odavalo dolog" nem megy olyan könnyen be akkor se ha az illetö hölgy nedves"
Ilyen esetben viszont mindkét felet érheti sérülés, akár a pénisz is meghorzsolódhat, megroppanhat, bár annál jobb, mivel keveredik az erőszakoló, áldozat hámrétege, vére és könnyebben bizonyítható az erőszak.
Igen, valóban előfordul ilyen, ha nagyon befeszít a hölgy.
Hogyhogy miféle?
Teljesen normális. Egy vadabb szex, sőt nem is kell aktusnak lennie, elég csak kézzel ügyködni, simán felsértheti a hüvelyfalat.
Na de ezt ne úgy képzeld el, mint egy mély vágott sebet, csak apró sérülést.
Visszakanyarodva:
"Szerintem azért nehéz ezt bizonyítani, mert sajnos sok az olyan feljelentés, ami kamu. Nem történt erőszak, csak felmérgelte magát valaki, mert megcsalta mondjuk a barátja és már meg is van a kamu, amivel tönkre teheti az életét."
Ezt nem tudom, mennyire gyakori? Fogalmam sincs, talán jobban, mint hinnénk.
Sok "erőszak" ezek szerint csak kitaláció: mindenesetre, ha így van, elég csúnya dolog ezektől a nőktől. Tényleg életeket tehetnek tönkre vele (akárcsak a férfi, aki nemi erőszakot követ el).
Nem egyről hallottam sajnos :(
Azt hinné az ember nyugodt lehet, ha fia születik, de talán én manapság jobban félteném a fiamat. Kifog egy ilyen libát :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!