Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan történik egy megerőszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történik egy megerőszakolás?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy vannak olyan selejt férfiak,akik gondolnak egyet,kimennek az utcára és nézik,hogy mikor jön szembe egy megfelelő nő és leteperik?

vagy:Pszichopaták csinálják,akik kiszemelnek egy nőt,hetekig,hónapokig követik,kémkednek utána,megtudnak róla minden és utána...?

Milyen ember csinál ilyet,hogyan és mi okból?

2011. júl. 15. 17:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
sztem mind a 2 előfordul...
2011. júl. 15. 17:44
 2/14 A kérdező kommentje:
:DD
2011. júl. 15. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában az életben és a nők terén sikertelen férfiak vállnak ilyenné!Akiknek semmi sikerélményük nem volt egész életükben,és ugye a szexre mindenkinek szükésge van,ígyhát nem tudnak mit csinálni elveszik erőszakkal.Pszichológia nagyon érdekel onnan tudom.:D
2011. júl. 15. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A második szerintem gyakoribb, de sötétben, egyedül, egy parkban bármi megtörténhet... de nappal is, feltűnés nélkül betuszkolja egy kocsiba, aztán elhajt vele valami raktárépülethez, vagy a lakására, és ott... nagyon nem tud ellenkezni senki ilyen szorult helyzetben.
2011. júl. 15. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Erre a kédésre nem lehet válsazolni.
2011. júl. 15. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet az oka a tettének. Még az sem biztos, hogy pszichés betegsége van.
2011. júl. 15. 17:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre pedig, hogy hogyan történik: egyén függő. Attól függ, ki, hol és miért erőszakol meg egy lányt. Mennyi ideje van tervezni, egyáltalán tervezi-e.
2011. júl. 15. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
32%
Ja amúgy nem kell rosszra gondolni, nem csináltam még :D
2011. júl. 15. 17:55
 9/14 anonim ***** válasza:
38%

Engem nem lehet zsarolni.:P

Látom a takarításra már nem gondoltál, legalábbis elfelejtetted említeni. Bár nem mindenkit zavar, ha lebukik.

2011. júl. 15. 17:55
 10/14 anonim ***** válasza:
30%
Miért?? Nem poén a börtön? Lenne munkám, keresnék pénzt, tudnék továbbra is gyúrni, be lenne biztosítva a helyem :D Egyedül a csajok hiányoznának, de első az edzés :P
2011. júl. 15. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!