Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történik egy megerőszakolás?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy vannak olyan selejt férfiak,akik gondolnak egyet,kimennek az utcára és nézik,hogy mikor jön szembe egy megfelelő nő és leteperik?
vagy:Pszichopaták csinálják,akik kiszemelnek egy nőt,hetekig,hónapokig követik,kémkednek utána,megtudnak róla minden és utána...?
Milyen ember csinál ilyet,hogyan és mi okból?
2011. júl. 15. 17:42
11/14 anonim válasza:
És honnan tudod nem én lennék az aki megrakná a többit? Mindig jobb adni mint kapni! XD nem kell engem félteni :)
13/14 anonim válasza:
Nem foglalkozol Jézussal, mert nem dobsz vissza kenyeret. Legalábbis az derült ki, hogy te a követ dobod, abból amit írtál.:DD
A másik pedig, hogy akartam adni neked egy BMW-t, de most már akkor elkérném a lakásod és a lelked is.
14/14 anonim válasza:
sétálsz az utcán és egyszer csak pedomaci beránt a bokorba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!