Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a megerőszako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a megerőszakolásról?

Figyelt kérdés
Gondolom a legtöbben elítélik, de mégis annyi ilyen esetről lehet hallani! Engem nagyon fel tud idegesíteni, meg persze féltem azért a családtagjaimat meg magamat is emiatt. Férfiak, fiúk, Ti képesek lennétek ilyet tenni? Mi a véleményetek azokról a pasikról,akik ezt meg tudják tenni egy nővel? (Persze lányok is nyugodtan írjanak.)

2012. aug. 11. 20:25
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
89%

Azok a pasik gyengék és fogyatékosok pszichopaták.

Képesek mindaddig kedvesek lenni egy nővel amíg nem maradnak kettesben aztán megerőszakolja.

Az ilyennek börtön kell sok b*zival aki leszopatja magát és megdugják minden este.

2012. aug. 11. 20:27
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
de én azt nem értem,hogy tud ilyen dolog megfordulni a fejükben?
2012. aug. 11. 20:28
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Perverz vagyok de erre nem lennék képes.
2012. aug. 11. 20:29
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Õszintén,ha eggy tini csajt megerõszakolnak a büdös életben nem lessz egyenesben lelkileg.Tönkrevágják,akkor és ott.Járhat pszihologushoz meg ilyenek azt a megalázó szitut,a félelmet rettegést nem lehet kitörölni.
2012. aug. 11. 20:30
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék ilyet tenni, mélységesen elítélem ezeket az aberrált embreket
2012. aug. 11. 20:31
 6/44 anonim ***** válasza:
57%
Nem erőszakolnék meg egy nőt sem, viszont a fordított helyzet nem zavarna annyira főleg ha tetszene az a p.csa.
2012. aug. 11. 20:31
 7/44 anonim ***** válasza:
3%

Erről az a véleményem,hogy egy férfi egy nőt,csak akkor tud megerőszakolni,ha valami( kés,pisztoly) van a kezében.

Vagy leüti,hogy elájuljon.Mert dulakodás után,közben,tökönrúgás után ez nem annyira valószínű.

2012. aug. 11. 20:32
 8/44 anonim ***** válasza:
5%
jaja fordítva más lenne...az már csak bdsm lenne...
2012. aug. 11. 20:32
 9/44 Mókusgyilkos ***** válasza:
63%

na ugye h jól jönne a halálbüntetés ?

POKOLRA JUTSZ ÉS MEGDÖGLESZ!

2012. aug. 11. 20:40
 10/44 anonim ***** válasza:
27%

Hát gondolj bele Mókuska...milyen lenne ha úgy lenne mint régen, hogy vasárnap 12:00-kor akasztás a fő-téren.

ÉS már nem lenne annyi rab akiket mi tartanánk el...

2012. aug. 11. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!