Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a megerőszako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a megerőszakolásról?

Figyelt kérdés
Gondolom a legtöbben elítélik, de mégis annyi ilyen esetről lehet hallani! Engem nagyon fel tud idegesíteni, meg persze féltem azért a családtagjaimat meg magamat is emiatt. Férfiak, fiúk, Ti képesek lennétek ilyet tenni? Mi a véleményetek azokról a pasikról,akik ezt meg tudják tenni egy nővel? (Persze lányok is nyugodtan írjanak.)

2012. aug. 11. 20:25
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
17%

Pedig pont, hogy utána kellene járni az okoknak is. Nagyon felületes választ adtál. A mai világ egyre undorítóbb. Ha farkad van és lúzer vagy, jobb, ha meg sem születsz. Egyébként pedig lassan a magunkfajtának már nem is lesz vesztenivalója. A helyzet tipikusan ahhoz hasonlít, mint amikor valaki betör a volt melóhelyére és az exkollégáit kinyírja ámokfutás közben. Aztán utólag derül ki, hogy évekig megalázták, csicskáztatták az illetőt.

Ugyanez van ezzel is. Lúzer vagyok, nyugodtan lehet rugdosni a földön is. Mivel egyenjogúság van, természetesen nem tehetek ellene semmit.

De ne izgulj, én biztosan nem fogok ilyet elkövetni, inkább megölöm magam.

2012. aug. 12. 00:05
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

15-ös voltam. 33-asra válaszolva: nem mondtam h a megerőszakolás az megoldás. :)

persze, más trauma, a nőnek sem jó, de miért gondolod h a megerőszakolónak csak jobb lehet?

2012. aug. 12. 00:09
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

15-ös voltam. 35-ös, megértelek.

kegyetlen világ van. teletömik az emberek fejét h aki X éves koráig nem fekszik le nővel, az lúzer. emiatt az ilyen embereknek kisebbségérzésük lesz, és a hormonok is hajtják őket, és lúzernek, szerencsétleneknek érzik magukat, amikor azt látják maguk körül h 14 évesek is szexelnek.

és mitől lesznek lúzerek? bár ez gondolom, senkit nem érdekel, de főleg attól, mert a szülők elfelejtették normálisan felnevelni őket, vagy mert gőzük sincs a gyereknevelésről, és a "Lúzerek" a legnagyobb pofonokat tőlük kapták. és miért? mert a szülők is csak a vágyaikat akarták kiélni egymáson, arra nagyon vágytak, de a gyerekkel már nagyon nem tudnak mit kezdeni, és így lesz a gyerekből nemi erőszakoló. nem tudnak jól védekezni, vagy valamiért mégiscsak becsúszik a gyerek, mert az már nagyon ódivatú lenne h házasság előtt nincs szex. így aztán ha becsúszik a gyerek, ő lesz a hibás, ha bűnözőként, nemi erőszakolóként végzi, +még a lányoktól is kap pár pofont, arról is ő tehet.

bocsánat ha éjjel nem teljesen jól fogalmaztam.

2012. aug. 12. 00:29
 34/44 A kérdező kommentje:
15-ös, oké értem. :) Azt nem állítottam én se, hogy a megerőszakolónak csak jobb lehet, mert persze, biztos vannak olyanok is, akik már "eleget" szenvedtek előtte és sokat kaptak a világtól, a nőktől. Én csak annyit állítottam, hogy teljesen más. A két szemszöget nem is lehet összehasonlítani. És az egyik hozzászóló már nagyon jól le is írta, hogy a megerőszakoló választhat. Az ő döntése, hogy megerőszakolja a nőt, a nő nem tehet róla, hogy pont ő kellett neki. És lehet, hogy az erőszakoló is sokat szenvedett már, de ilyen traumát, amit okoz a lánynak, még nem élt át. Fogalma sem lehet arról, hogy mit tesz a nővel. Lehet, hogy utána már nem is lesz képes kapcsolatot teremteni egy férfival sem, vagy legalábbis nagyon nehezen. És tényleg, ha tinédzser a lány, akkor az egész életét tönkreteheti, csak azért, mert őt régen cs*szegették, nem volt normális gyerekkora, stb., nem tudott egy nőt se megszerezni és pont azt a szegény tinit szemelte ki magának, éppen akkor ott. Ezért nem tudom sajnálni az elkövetőket, bármilyen rossz sorsuk is lehetett.
2012. aug. 12. 12:26
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

En mind a ket tabort megertem. Egyertelmu, hogy a nemi eroszakot nem lehet megtorlas nelkul hagyni foleg ha gyerekek a celpontok (a bortonben is a pedofilokat szedik szet eloszor, nem veletlen). Gondold el milyen lenne, ha ket nagyfarku neger az utcan ejjel jol seggbekurna, te sem orulnel neki, hiaba mondanak, hogy szar gyermekkoruk volt es a csajok utaltak oket, igaz?

Viszont az is igaz, hogy akit evekig szivattak es hirtelen felindulasbol megeroszakolja azt aki bantotta, vagy valakik szexelnek egy normalisat es utanna a csajnak viszket valahol, hogy feljelentse a ferfit nemi eroszakert (pl.: penz), az egy ugyanolyan rohadek mint a bantalmazo, ennyi a lenyeg.

2012. aug. 13. 14:30
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
En a masik oldalrol eltem at ezt a szornyu,kegyetlen gaztettet! 8eves koromban megeroszakolt egy 42eves gazember! Falun laktunk,naiv kislany voltam,tudtam,ereztem hogy o rossz ember,de megis vele mentem,mert jatekot igert nekem,betomte a szamat a zoknijaval,es megeroszakolt! 34eves vagyok,de olyan nap nincs,amikor eszembe nem jutna! Hal istennek egy csodalatos ferjem van,aki atsegitett a tinikor nehezen,es csodalatos szuleim,testverem,akik mellettem voltak-vannak! O a legnagyobb buntetest kapta,a pokol feneken eg! Ra egy evre meghalt,megoltek a bortonben!
2012. aug. 13. 22:42
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a férfiak túlságosan ösztönösek,15-ös neked a nő csak a vágyaid kielégítésének tárgya? Mire kell,hogy férfinak érezd magad? Te kapcsolatot is szeretnél, vagy csak üríteni?A nő nem egy ürítő eszköz, nekünk is van lelkünk! Igen a nők jobban kapnak pasit, de ez mindig is így volt. Ha te nem kapsz nőt, azért csak van benned is hiba. Elítélem az erőszakot, minden körülmények között, és igenis beteg ember, aki azt élvezi, hogy fájdalmat okozhat szándékosan.Erre nincs mentség!!
2012. aug. 25. 00:17
 38/44 A kérdező kommentje:

Köszi!

37-es, abszolút igazad van, szerintem is!!!!

2012. aug. 25. 15:49
 39/44 anonim ***** válasza:
34%

Par nap mulva irok majd a temaban, azert csak akkor, mert a jovo heten erkezem haza kulfoldrol es nem szeretem, amikor nincsenek ekezetek a billentyuzethez. De eloljaroban elmondanam, hogy teljesen felesleges volt feltenni a kerdesedet. Ugyis tudtad, milyen valaszok jonnek majd ra, minden eroszakolo egy elmebeteg szociopata allat, stb...

Ezert felesleges volt. Pontosan ezert fogom leirni en is a velemenyemet, mert SOHA, ISMETLEM SOHA nem esik szo a masik oldalrol, hogy valaki miert jut el oda, hogy ilyen dolgot tegyen.

2012. aug. 25. 23:23
 40/44 A kérdező kommentje:
Kedves 39-es, köszi a "bevezető" válaszod, de szerintem nem volt felesleges feltenni ezt a kérdést. Ne haragudj, de nem értem miért kellett belekötnöd. Nyilván nem unatkozásból kérdeztem meg, hanem azért, mert érdekel mások véleménye is, nem csak a sajátom. Még akkor is, ha nem tudok egyetérteni azokkal, akik szinte megértik az erőszakoló felet is. Ugyanis bármiért kialakulhat(ott) benne az, ami miatt megerőszakol(t) egy nőt/lányt, de akkor sincs rá mentség, ahogy azt már az egyik hozzászóló is írta. Persze, lehet hogy sz@r élete volt, stb.stb., de akkor se erőszakoljon meg senkit! Mert tönkreteszi mások életét!!! Attól még mert az övé tönkre van vágva, másét ne akarja!! Ráadásul azért sem tudok egyetérteni veletek, akik azt mondják, hogy soha nem nézik a másik fél szemszőgét, mert én személy szerint szabályosan megijedek, hogy akkor ti valamilyen szinten tényleg egyetértetek az erőszakolóval. ÉS ki tudja, lehet hogy valaki meg is tudná tenni a valóságban. Egy nő nem csak a szexre van, és ha valakinek csak arra kell, ráadásul úgy, hogy a nő nem is akarja, akkor azt nem tudom sajnálni, bocsi! És nem csak nem tudom, hanem nem is akarom megérteni!! Mert egy undorító és szánalmas, kegyetlen alak, aki ugyanekkora kegyetlenséget tesz!!!
2012. aug. 26. 00:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!