Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a megerőszakolásról?
Pedig pont, hogy utána kellene járni az okoknak is. Nagyon felületes választ adtál. A mai világ egyre undorítóbb. Ha farkad van és lúzer vagy, jobb, ha meg sem születsz. Egyébként pedig lassan a magunkfajtának már nem is lesz vesztenivalója. A helyzet tipikusan ahhoz hasonlít, mint amikor valaki betör a volt melóhelyére és az exkollégáit kinyírja ámokfutás közben. Aztán utólag derül ki, hogy évekig megalázták, csicskáztatták az illetőt.
Ugyanez van ezzel is. Lúzer vagyok, nyugodtan lehet rugdosni a földön is. Mivel egyenjogúság van, természetesen nem tehetek ellene semmit.
De ne izgulj, én biztosan nem fogok ilyet elkövetni, inkább megölöm magam.
15-ös voltam. 33-asra válaszolva: nem mondtam h a megerőszakolás az megoldás. :)
persze, más trauma, a nőnek sem jó, de miért gondolod h a megerőszakolónak csak jobb lehet?
15-ös voltam. 35-ös, megértelek.
kegyetlen világ van. teletömik az emberek fejét h aki X éves koráig nem fekszik le nővel, az lúzer. emiatt az ilyen embereknek kisebbségérzésük lesz, és a hormonok is hajtják őket, és lúzernek, szerencsétleneknek érzik magukat, amikor azt látják maguk körül h 14 évesek is szexelnek.
és mitől lesznek lúzerek? bár ez gondolom, senkit nem érdekel, de főleg attól, mert a szülők elfelejtették normálisan felnevelni őket, vagy mert gőzük sincs a gyereknevelésről, és a "Lúzerek" a legnagyobb pofonokat tőlük kapták. és miért? mert a szülők is csak a vágyaikat akarták kiélni egymáson, arra nagyon vágytak, de a gyerekkel már nagyon nem tudnak mit kezdeni, és így lesz a gyerekből nemi erőszakoló. nem tudnak jól védekezni, vagy valamiért mégiscsak becsúszik a gyerek, mert az már nagyon ódivatú lenne h házasság előtt nincs szex. így aztán ha becsúszik a gyerek, ő lesz a hibás, ha bűnözőként, nemi erőszakolóként végzi, +még a lányoktól is kap pár pofont, arról is ő tehet.
bocsánat ha éjjel nem teljesen jól fogalmaztam.
En mind a ket tabort megertem. Egyertelmu, hogy a nemi eroszakot nem lehet megtorlas nelkul hagyni foleg ha gyerekek a celpontok (a bortonben is a pedofilokat szedik szet eloszor, nem veletlen). Gondold el milyen lenne, ha ket nagyfarku neger az utcan ejjel jol seggbekurna, te sem orulnel neki, hiaba mondanak, hogy szar gyermekkoruk volt es a csajok utaltak oket, igaz?
Viszont az is igaz, hogy akit evekig szivattak es hirtelen felindulasbol megeroszakolja azt aki bantotta, vagy valakik szexelnek egy normalisat es utanna a csajnak viszket valahol, hogy feljelentse a ferfit nemi eroszakert (pl.: penz), az egy ugyanolyan rohadek mint a bantalmazo, ennyi a lenyeg.
Köszi!
37-es, abszolút igazad van, szerintem is!!!!
Par nap mulva irok majd a temaban, azert csak akkor, mert a jovo heten erkezem haza kulfoldrol es nem szeretem, amikor nincsenek ekezetek a billentyuzethez. De eloljaroban elmondanam, hogy teljesen felesleges volt feltenni a kerdesedet. Ugyis tudtad, milyen valaszok jonnek majd ra, minden eroszakolo egy elmebeteg szociopata allat, stb...
Ezert felesleges volt. Pontosan ezert fogom leirni en is a velemenyemet, mert SOHA, ISMETLEM SOHA nem esik szo a masik oldalrol, hogy valaki miert jut el oda, hogy ilyen dolgot tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!