Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a megerőszako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a megerőszakolásról?

Figyelt kérdés
Gondolom a legtöbben elítélik, de mégis annyi ilyen esetről lehet hallani! Engem nagyon fel tud idegesíteni, meg persze féltem azért a családtagjaimat meg magamat is emiatt. Férfiak, fiúk, Ti képesek lennétek ilyet tenni? Mi a véleményetek azokról a pasikról,akik ezt meg tudják tenni egy nővel? (Persze lányok is nyugodtan írjanak.)

2012. aug. 11. 20:25
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
27%

Nos, mivel nincs kedvem hosszú éveket börtönben tölteni, ezért nem. A szükségleteimet elintézem prostituáltakkal. Éppen ezért marhaság, amikor a nők szidják a prostitúciót. Ha nem lenne, sokkal több lenne a nemi erőszak is. Nekem és sok más férfinak is ez az egyetlen lehetősége a szexre.

Ami az erőszakot illeti, szerintem veszélyes fegyver. Tönkre lehet tenni vele egy ember életét, ha ártatlanul megvádolják vele. Éppen ezért is vagyok szkeptikus a sok nemi erőszakos sztorival, amikor utólag derül ki, hogy a lány is benne volt, csak éppen valamiért megsértődött a srácra.

2012. aug. 11. 20:56
 12/44 anonim ***** válasza:
83%
Csak beteg szociopaták követhetnek el ilyet.
2012. aug. 11. 21:11
 13/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Innen szinte mindenkivel egyet értek én is, viszont azok a hozzászólók, akik azt írták, hogy csak azért nem tennék meg, mert nem akarnak maguknak rosszat és nem akarnak börtönbe kerülni, meg aki azt írta, hogy csak akkor, ha nem derülne ki.... ők mégis hogy mondhatnak ilyet? A lány(ok) érzésével nem is foglalkoznátok? ennyire hidegen hagyna, hogy tönkreteszitek lelkileg őt is?

És ezen kívül akkor, amikor a nőt az erőszak után meg is ölik? Azt mégis miért teszik vajon? Egyszerűen az erőszak heve, miközben a nő ellenkezik vagy félnek, hogy elmondja a rendőrségnek a nő? Vagy élvezik? Tényleg képtelen vagyok elképzelni, hogy mi lehet ezeknek a pszichopatáknak a fejében. Ráadásul félek is, hogy nehogy velem is megtörténjen!

2012. aug. 11. 21:19
 14/44 A kérdező kommentje:
15ös, persze, az ő szemszögüket is nézni kell, de mégis hogy mondhatod, hogy nem betegek? Szerintem az, aki erőszakolni képes, az igenis beteg. Ha nem beteg, akkor csinálja magának,masztizzon és ne a nőket erőszakolgassa. Nekem legalábbis ez a véleményem.
2012. aug. 11. 21:22
 15/44 anonim ***** válasza:
18%

20.56 vagyok

Azt akartam még leírni, hogy rengeteg alkalommal volt már olyan, hogy lányok szándékosan kellették magukat nekem, élvezték a hatalmukat. Amikor pedig léptem volna, mindig visszatáncoltak és kiröhögtek. Igen, mert egy szerencsétlen lúzer vagyok. Nem tudok tenni ellene semmit, a nyár és a tavasz kész kínszenvedés nekem. Mindenhol a lányok a kívánatos ruháikban és egyik sem lehet a tiéd. Ez megy hosszú évek óta és maga a pokol. Mindenki azzal jön nekem, hogy egy ilyen intelligens és jólelkű férfi minden lány álma...

Hát persze, amikor le se ...

Sokszor már szinte fuldoklok, olyan kegyetlen ez az érzés.

A totális alsóbbrendűség, amit semmivel nem lehet ellensúlyozni, hiába vagy kedves, szellemes, stb...

Szóval, bár nem tenném meg, el bírom képzelni, mi előzheti meg a tettüket.

2012. aug. 11. 21:34
 16/44 anonim ***** válasza:
95%

Nem véletlen, hogy röviden a nemi erőszak csak erőszak lett a köznyelvben.

Itt ez a "lényeg": megalázni, fájdalmat okozni, megkínozni a másikat. Bántani. Kiéli magát a beteg elme egy gyengébben, mert erősebb. Megfenyegeti, megveri, fojtogatja, uralja az életét és a testét. Ennél kiszolgáltatottabb, megalázóbb dolog nem létezik.

Ezek a beteg elmék ezt élvezik.

A tizenötöske, aki szerint az nem beteg, csak kiéhezett, pont ilyen beteg elme. Aki szerint teljesen jogos leteperni és megalázni, bántani, megerőszakolni egy nőt, mert egy olyan nőt se talált, aki az eltorzult, aberrált lelkivilága ellenére képes elviselni, az nem normális.

Az erőszak erőszak, a szex meg szex. Semmi köze egymáshoz a kettőnek, ahogy a körömpörköltet sem lehet összekeverni a csokitortával. Étel, étel mindkettő, de ugye milyen más íze van...

Egészséges lelkű férfi örömet akar szerezni annak a nőnek, akit megkíván. Büszkeséggel tölti el, ha kielégíti, és elégedett, ha érzi, hogy viszonozzák a vágyait. Akarja, hogy kívánják. Akarja, hogy elcsábítsák, és örömet akarjon szerezni neki is a partnere.

Akár egy éjszakás, akár évtizedes kapcsolat, ezek a dolgok változatlanok.

Aki szerint jogos nőt erőszakolni, mert nem talál magának barátnőt, az beteg. De teljesen!

És addig ne is csodálkozzon, hogy egészséges nő nem közelíti meg 10 méteren belül, amíg nincs is igénye arra, hogy kölcsönösen örömet szerezzenek egymásnak, viszont úgy gondolja, hogy neki jár a pu.nci, méghozzá alanyi jogon, energiabefektetés nélkül. El lehet venni a polcról, mint egy kiló kenyeret.

Nem lehet!

A nőknek is joguk van eldönteni, kivel és hogyan szexelnek. Amikor mindkét fél akarja, akár egy laza kikötözés, durva szex, elfenekelés vagy fájdalom okozás is bőven belefér, anélkül, hogy nemi erőszakról beszélnénk.

De onnantól, hogy egy nő azt mondja, hogy "NEM", már akkor is erőszakról beszélünk, ha egyébként nem kell félholtra verni, nem sikít a pasi alatt, "csak" megfélemlítették, megalázták, és úgy kell szexelnie, hogy nem akar.

2012. aug. 11. 21:42
 17/44 anonim ***** válasza:
0%

Még valami

Egyszer azt mondtam egy nőismerősömnek, hogy jó lenne, ha lenne legális lehetőség a nemi vágy kioltására.Mivel, ha képtelen vagyok nőt szerezni, ez lenne a legjobb megoldás számomra. Erre kiröhögött és azt mondta, hülye vagyok.

Szóval ez a tipikus női hozzáállás: ha lúzer vagy, szenvedj csak, te rohadt állat! És ezt egy olyan nőismerősöm mondta, aki egyébként (elvileg) szeret.

A gúnyolódást persze férfitól-nőtől egyaránt megkapom, szóval teljesen mindegy, ki mondja.

2012. aug. 11. 21:44
 18/44 anonim ***** válasza:
0%

Most lehet megköveztek, de engem hidegen hagy.

A mai kis tinik ahogy kinéznek gyakorlatilag rájuk van írva, hogy "erőszakolj meg" vagy "könnyű préda". Szerintem ezeket nem is lehet megerőszakolni mert még élvezik is. Aztán jönnek itt a "jajj megerőszakolt mi lesz velem", de akkor nem probléma amikor karóba húzzák a hétvégi bulikon, ááá mértis lenne az. A megerőszakolóknak i vamnak fajtái, az első aki pszihopata hatalomvágyból és elvezetből csinálja (a a multkor megölt lány tettese is ilyen), na az ilyeneket lógatnám le a szabadsághídról. A másik fajta az olyan aki nem esik bele a média álltal közvetített ideálba, "légy olyan christofel a pidbull, legyen akkora bicepszed mint fejed iqd- meg 45" az ilyen emberek nagy része sok elutasítást kap, de végül összejön, és vannak a szerencsétlenek akiknek kb ha 30 éves kurkra összejön egy kapcsolat, de az addigi sérelmek elutasítások felnőtten vagy emm de mély nyomot hagytak benne, és van a mégkevesebb akiknek nem, na ők a második csoport akik már bármit megtennének a női közelségért. (Esetleg nincs annyi pénzük prostira, vagy szimplán tárgynak tekintik a nőket.). Egyszerűen a média ezt neveli az emberekbe nyilván nagyon sokan nem tarotznak az ideál közé, de a legtöbben kitörnek a legötbben nem, ezért van a világon egyre több elmebeteg megerőszakoló tömeggyilkos stb stb. Van aki a sérelem miatt gyilkol vn aki a szextől teljesen független ok miatt, de valahogy az emberekbe bejutnak ezek az érzelmek, csak a szocipaták születnek így vagy ritka szar a neveltetésük, de a legtöbben azért mert nem illettek be a társadalmi ideálba (pl kiközösítik az iskolából mert valamiben különbözik az iskola keménylegényeitől) stb stb. É amíg a média butítja az embereket egyre több és több lesz, nem lehet mindenki annyira gazdag, hogy vegyen magának egy tökéletes testet, sokan vagy kitőrnek vagy bekattannak.

És a végére egy kérdés. Mostanába hány női tömeggyilkos szocipatát láttál? (A szervezett bűncselekmény kivétel)

Egyszerűen bocsáss meg ha hidegen hagy a sorsuk.

2012. aug. 11. 21:45
 19/44 anonim ***** válasza:
90%

13-nak.

Tegyünk valamit tisztába: a nő első dolga ilyen esetben az kell legyen, hogy megy látlelet vetetni a nőgyógyászhoz.

A doki nem csak ondómintát tud venni, nem az az egyetlen nyom.

Ilyenkor vannak zúzódások a combon, a háton, a hason. A bokán, a csuklókon. Ütések lehetnek az arcon, a testen, kitépett haj, törött fogak, törött csontok.

A nemi szerveken lehetnek zúzódások, átszakadhat a hüvely fala, sebes lehet a méhszáj, berepedhet a hüvely bejárata. Durva, akár maradandó sérüléseket lehet okozni, amik erőteljes nyomokat hagynak.

Ahogy nőgyógyász ismerős mondta egyszer: a szülés nem viselte meg úgy a legtöbb páciense altestét, mint az erőszak. Egyetlen esetben kellett igazolnia ilyet. Hát nem volt nehéz dolga...

A nemi erőszak nem csak sima dugás, beleegyezés nélkül.

Nem mindegy, hogy kiverik a farkad anélkül, hogy engedélyt kérnének rá, vagy végigverik egy húsklopfolóval. Kb. ennyi a különbség.

Ezért merem állítani, ha egy nő nemi erőszakot kiált, és van látlelete, akkor ott történt is erőszak. Igen-igen ritka, ha valakit hamisan vádolnak.

És képzeld... annak is tönkretehetik az életét, akit megerőszakolnak. A leglényegesebb különbség, hogy aki megerőszakol egy nőt, az az ő saját döntése. Akit megerőszakolnak, az ezt nem akarta, nem tehet róla.

Azért még tedd a kezed a szívedre: jó házasságban, jó férjet a felesége nem szokott vádolni ilyennel hamisan. Annak is oka van, ha ezt teszi egy nő, és annak is, ha a bíróság még hitelt is ad neki. Nem elég egy szakadt bugyit lóbálva betáncolni a rendőrségre.

2012. aug. 11. 21:50
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
elítélném életfogytig lanra!!
2012. aug. 11. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!