Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a megerőszakolásról?
"A mai kis tinik ahogy kinéznek gyakorlatilag rájuk van írva, hogy "erőszakolj meg" vagy "könnyű préda". Szerintem ezeket nem is lehet megerőszakolni mert még élvezik is. Aztán jönnek itt a "jajj megerőszakolt mi lesz velem", de akkor nem probléma amikor karóba húzzák a hétvégi bulikon, ááá mértis lenne az."
Mi az a karóba húzás? Az nem karó, csak egy vérrel töltött virsli. :-)
Különben a pasik is kelletik magukat nagydarab, csúnya nőknek. Sőt, ha ezek a nők lekötöznének egy gyengébb alkató férfit, vagy többen elkábítanák, fizikai ingerlésre a férfinek még fel is áll a bré. Szóval nem erőszak, a fickó biztos azt akarta, a félmeztelen külsejével, helyes arcával, meg folyton hangsúlyozott kanosságával hogy 150 kilós nőstények leteperjék és közösüljenek vele.
El kell mennie a nőnek megvizsgáltatni magát. Ha kicsit is ellenkezett: a hímvesszőt komoly sérülés érhette. Felszakított hámréteg, vérzés, mégha ondó nincs is. Az elkövető legtöbbször nem vágyból, hanem pszichés motivációból teszi, ezért nem élvez el.
Viszont a vér, hám, ami a megsérült péniszről származik beazonosíthatóvá teszi.
"Ahogy a mai tinik kinéznek... hát ja persze... "
Sok közelkeleti országban több nőt erőszakolnak meg. Ott csadorban vannak.
Végigolvastam!
"SOHA, ISMETLEM SOHA nem esik szo a masik oldalrol, hogy valaki miert jut el oda, hogy ilyen dolgot tegyen."
Nagyon sokat kellene beszélni az okokról! Úgy tudná feldolgozni az erőszakra hajlamos ember őket, vagy valahogy rendbe jönni.
Megérteni meglehet őt, de elfogadni nem tudom, amit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!