Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a megerőszakolásról?
Na, a 21-es se százas, vagy ugyanaz, mint az előző? o.O
A szex senkinek nem jár alanyi jogon. A szex a kapcsolattal együtt jár, azért pedig meg kell dolgozni.
Annyi förtelmesen ronda embernek van párja, hogy kétlem, a külső lenne akár egyetlen esetben is az oka a társtalanságnak.
A lelki hiányosságok annál többször.
Ez a torz lélek az oka annak is, ha az illető magányos, és annak is, hogy úgy gondolja, ő is pontosan úgy jogosult szexelni, mint bárki más.
Ahogy a mai tinik kinéznek... hát ja persze...
Akkor most mondj már nekem egy öltözéket nyárra, amiben egy átlagos 16 éves lány egyrészt nem sül meg, másrészt nem lesz üde, formás és kívánatos! Tehát a csadort kizárhatjuk.
A könnyű préda teljesen más téma.
Téged joga van valakinek leütni, megkéselni, kirabolni, elvenni a pénzed, a cipőd és a nadrágod, elvenni a telefonod, a karórád, és még kétszer beléd is rúgni, amíg a földön fekve vérzel? Elvégre te vettél fel olyan ruhát, amit más megkívánt, te mentél az utcára fegyvertelenül, és ha annyira nem akartad volna, akkor védekezhettél volna. Tehát ezen az elven bármikor bárkit kirabolhatnak, elüthetnek, megölhetnek, megverhetnek, elvégre lehetőséget adott arra, hogy megtörténjen.
Egy kérdésem egyébként lenne ahhoz, aki a hosszabb válaszokat írta. A nemi erőszak, a gyilkosság stb... bűncselekmény.
De mi a véleményed azokról a dolgokról, amik teljesen legálisak, mégis irdatlan szenvedést okoznak az embereknek?
Pl. amikor egy üzletember nem meggyilkolja, hanem tönkreteszi a haragosát, akinek végül nincs más választása, csak az öngyilkosság?
Vagy, amikor jelen esetben semmi nem jön össze valakinek és bekerül "egy présgépbe"? Egyik oldalról: hülye kis lúzer, azt hiszed, foglalkozom én veled?
A másik oldalról: hülye balf..., egy nőnek se kellesz?!
Ez rosszabb , mint egy gyilkosság, mégis teljesen legális.
Csak azért írtam, hogy betekintést nyújtsak valamibe, amiről szerintem a legtöbb embernek fogalma sincs.
15-ös voltam. fogadjunk, kérdező h lány vagy, vagy már voltál nővel, ha férfi vagy. ezért nem vagy képes átélni, milyen trauma egy férfinak, ha sokévesen erre nem volt még lehetősége, és a masztizás sem pótolja ezt. most nem mindegy h úgy fexik le vkivel h előtte mézesmázas dumával elszédíti, utána már üti, veri, ordít vele, de a csaj mégis szereti? az mennyivel jobb?
tökre természetes ha egy férfit hajtanak a hormonok és nővel akar lenni. különböző okokból nincs rá lehetősége, hát ez van, ezt kell szeretni, a társadalom termelte ezt ki magából, úgy nőttek fel, úgy nevelték fel őket vagy nem nevelték fel őket a szülők h így jártak. ez a társadalom hibája főleg, nem az erőszakolóké. persze általánosítani nem lehet, biztos vannak csúnya, gonosz megerőszakoló bácsik is, akik direkt gonoszak és tényleg betegek, de talán nem mind.
sokan,akik lepontoztak, vagy nők voltak sztem, vagy olyan férfiak, akik már voltak nővel és nem tudják átérezni azok helyzetét, akik sokévesen még nem voltak.
és akik a 14 éves lányokat megfektetik, azok mennyivel különbek? csak mert az a lány, akinek fogalma sincs semmiről, benne van a dologban, a férfi meg kihasználja? ő nem beteg? ő is beteg.
27. könnyen beszélsz, mert nem te vagy annak helyében, aki szenvedett lány miatt. nem biztos h te olyan könnyen fel tudnád dolgozni azt a sérelmet, sőt lehet még nehezebben.
bár a bosszú tényleg nem szép dolog, de aki mégis erre vetemedik, azt is próbálhatnánk megérteni h miért, mert sokféle, összetett oka is lehet.
Kedves kérdező! Lány vagy?
Még mindig a 15-ös voltam. elítélem én is a megerőszakolást, csak az illetőket megérteni is kéne tudni. adott esetben lehet, a megerőszakoló az életében sokkal többet szenvedett korábban, mint amit miatta szenved az áldozat.
de egyiket se kívánom senkinek.
most látom a kérdésedben, kérdező, lány vagy. lányként soha nem fogod tudni megérteni a férfiakat, és nem is ítélheted el őket (a tettüket igen), mert nem tudhatod, mi játszódik le bennük, ahogy én se tudhatom, mi játszódik le egy nőben. könnyű nőként azt mondani h micsoda felháborító dolog h férfi ilyet tesz, de ha te a férfi helyében lennél, lehet te se tudnál különb lenni, ha azokon mentél volna keresztül, mint a megerőszakoló.
A 76 %-os vagyok.
Szeretném, ha választ kapnék a kérdéseimre, akár a kérdezőtől, akár a 81 %-os válaszolótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!