Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek ez a frizura egy fiún csajok?
Szóval ez az oldalt felnyírt stb ?
Ma megyek fodrászhoz és nem tudom milyen frizura kéne
16/F
Hát szerintem aranyos és vonzó....cukinak tartanak majd a lányok:D
20/L
nekem nagyon tetszik ez a haj!!! de tényleg:)
de gondolom a többi -undorító ez a haj- válaszoló lepontoz...
"De gondolom akinek nem tetszik, annak csak azért nem, mert az ilyen fajta pasik le se sz*rják."
Ezen nagyot röhögtem...:DDDDDD Az én barátom egy együttesben zenél, igen népszerűek, és sokan odavannak érte... A haja pedig meg sem közelíti, ezt a menőnek mondott diszkópatkány hajat. Undorító. Az ilyen pasikon maximum röhögök egyet a buszon, vagy ahol éppen látom, mert előbb nézem egy büdös b*zinak, mint férfinak. Remélem Retro póló meg szakadtfarmer is társul hozzá, valami szexi lakkcipővel...:DDD Röhej... xD A lényeg, hogy ez a haj borzalom. ;)
20/L
18:14 -es
Na és milyen haja van a pasidnak? Véletlenül nem rockerek vagytok?:) A szövegedből kb az jön le h egy zsíros hosszú ápolatlan hajú acélbetétes fekete ruhás "ember".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!