Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek ez a frizura egy fiún csajok?
Szóval ez az oldalt felnyírt stb ?
Ma megyek fodrászhoz és nem tudom milyen frizura kéne
16/F
ehh..."akinek van ízlése annak tetszik" hát akkor nekem ezek szerint nincs ízlésem mert nekem nagyon nem jön be. Bár nem is az a lényeg h nekünk csajoknak tetszen hanem h NEKED tetszen. :) Legalábbis szerintem. ^^ Amúgy meg szerintem az a legjobb amikor nincs felselézve a haj...nem tudom ti hogy vagytok vele de pl. én szeretek néha úgy "beletúrni" ill. megsimizni a barátom haját és hát a zselés hajnál...khm...kicsit illúzióromboló tud lenni. :D De a zselével sincs nagy bajom. :D Lényeg a lényeg...te hajad neked kell h tetszen. :)
Am szerintem azért van ízlésem attól függetlenül h ez a haj nem tetszik... :P Nekem pl ez jön be...
na úgy ezek :D de van még több is x)
de képzeld megtaláltam a hajat amit belinkeltél a hajam.hu-n xD ha ilyesmit akarsz akkor már inkább ezt
ez még jól is néz ki :O mondjuk lehet sokat dob rajta h illik a pasihoz és extra helyes a pasi :D te is úgy válasz h a hajnak illenie kell az egyéniségedhez ;)
bocsi h sok lett :) üdv 16L
NEM!!!! nem tudom ha van hajviselet amit ennel jobban utalok, de szerintme jelenleg nincs. tipikus piperkoc diszkopatkany komerc es izlestelen frizura, mar bocs. szeritnem ne csinaltass ilyet.
ami a csajokat illeti... amig ilyen a hozzaalasod, nem csodalom h nehezen kapsz csajt, a bunko, bekepzelt, nemtorodom pasik senkinek nme jonnek be. legy figyelmes, nezz ki izlesesen-szerintem ugy sokkal nagyobb eselyed lesz a lanhyoknal. ;)
ahh ez most fájt :O "Olyan akarok lenni aki megkapja a csajokat , mind1 hogy férfinak vagy cukinak tartanak ;)"
Ez most komoly volt? Nem a hajad miatt fognak beléd szeretni a csajok hanem azért amilyen vagy. Jah boccs h te sok csajt akarsz megkapni és csak arra? Az meg szánalmas...kül. hiába mondjuk azt h húúú igen ha meglátok egy ilyen hajat akk odadobom magam rögtön annak a srácnak meg húú ez a kedvencem (ahogy egyik kommentelő írta) mert ha nem illik hozzád akk hiába lesz ilyen a hajad az összhatás nem fogja megfogni a csajokat...ne a külsőddel (persze azzal is) hanem az egyéniségeddel akarj hódítani... az előző voltam 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!