Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek ez a frizura egy fiún csajok?
Szóval ez az oldalt felnyírt stb ?
Ma megyek fodrászhoz és nem tudom milyen frizura kéne
16/F
Nekem nagyon bejön vagány ,és látszik h a pasi igényes:)
L/18
Akiknek tetszett az 15-18 közt volt... ostobenkó "jajdecukíííí" tinilánykák, akiknek csak az számít hogy ilyen a hajad, és már döngetheted is őket. Ha erre mész, rakass ilyet mindenképp és pakolhatsz minden nap mást, csak a heti összIQjuk nem lesz 100 felett.
Jöhet a lepontozás, libuskák.
Nekem nagyon bejön az ilyen haj!!!!és nem vagyok ostoba libuska!!!!!!!
L/19
Nekem is tetszik !!!!és nem tudom mit kell másokat itt leminősíteni ahelyett h a kérdésre válaszolnának!!
L/18
ha cukimuki jajdecsillivilli ari édibédi tüncibabákat akarsz, akkor tökéletes a frizkód!
ha értelmes, intelligens lányokat, akkor nem épp a legmegfelelőbb választás
undorító tucatfej.
egyet értek azzal, aki szóba se áll az ilyennel. :]
szerintem nagyon ratyi.
ha meg ráadásul rózsaszín-lila-flitteres gayboy/edhardy/stb. pólóval kombinálod, le se mosod magadról soha többet, hogy búza vagy ^^
egyébként 17/L voltam...
Az első, a 14:17-es és az utolsó válasz nagyon tetszett!
Szerintem amúgy gyújtsd fel a hajad. Tudod, a nők szeretik, ha megnevettetik őket ;)
Ha meg csak lukra mész, akkor menj a legközelebbi bordélyházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!