Hosszú hajú srác vagyok, de már unom hogy szimplán hosszú a hajam, valamilyen új dologra vágyok. (Rövid haj nem jöhet szóba, mert h*lyén nézek ki rövid hajjal, krumpli fejem van és a füleim néha befogják a Sláger Rádiót, akkorák :D). Erre gondoltam: [link] Kikérném azonban a hölgyek véleményét is, mert csak az számít nekem :D Ha valakinek nem tetszik, akkor kérem ajánljon egy másikat! Előre is kösz!
2009. nov. 8. 02:01
1/9 anonim válasza:
háát..ez nem jó haj..sztem ezzel is el lehetne takarni a füled figyu
Hát nekem meg tetszik! Bár ízlések és pofonok, az első válaszoló linkjét nem tölti be a gép az istenért sem, de a másodikat megnéztem, nekem meg az nem tetszik. Ez a tépett fazon nekem rögtön az emo-t juttatja eszembe, hiába nem erre utal a kép... Nekem a kérdezőé jobban tetszik, de mivel nem látom az arcformád igazán, nem tudom, hogy jól állna-e, szóval ha elmész a fodrászhoz, azért mutasd meg neki a képet, hogy szerinte passzol-e az arcodhoz.
2009. nov. 8. 09:22
4/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a második linkben szereplő haj. Az ilyen homlokba belógó, fél fejet eltakaró frizurák csak a tiniknél hódítanak. Nekem az túl kisfiús séró. :) Viszont amit te linkeltél be, az már férfias. Sok modell pasinak ilyen típusú haja van, vagy a filmsztároknak is. Szóval nekem tetszik, bár ez egyénfüggő, hogy kinek mi áll jól, mert az arcforma is sokat számít egy jó frizura eltalálásánál. Ha nem vagy megelégedve a fülméreteddel, akkor ez a haj leveszi róla a hangsúlyt. :)
2009. nov. 8. 10:59
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyon tetszik!Talán 1-2 centivel rövidebb lehetne é akkor tökélete lenne!:))
2009. nov. 8. 11:29
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, de tudok sokkal jobbakat mutatni, ha gondolod, íme:
ez pedig teljesen takarja a füleidet, ha ahogyan írtad, zavarnak a füleid:)
Remélem segítettem:)
18/L
2009. nov. 8. 11:47
7/9 anonim válasza:
11:47-es linkjei nagyon tetszenek :)
16/L
2009. nov. 8. 12:19
8/9 anonim válasza:
Az egyik osztálytársamnak pont ilyen haja van, mint amit belinkeltél (csak ő tök szőke) és nagyon jól áll neki, szerintem ez a haj nagyon férfias, attól függetlenül, hogy hosszú.
A 11:47-es válaszoló linkelt hajai nekem is nagyon bejönnek.
hasonló a másodikhoz...egyébként tudjátok mért nem jó az a sok rövid haj amit küldtetek?ha fúj a szél akkor akármit csinálhat a fülei ki fognak látszódni,ő meg el akarja takarni..mondjuk végülis télen mindegy majd hord sapkát :) de tavasszal akkor megin új frizura után kell nézni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!