Férfi frizura trend? : )
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni férfi frizurában?:)
Az arcom inkább ovális, szemüveget hordok(nem vagyok kocka:D) és erre szeretnék valamit újítani
Köszi előre is :D
16/f
Mostani " divat" szerintem a te korosztályodba a kicsit hoszab fufrus oldalrafésült haj!
22f
Köszi midneki:D
hát igazán annyira nem jönnek be nekem ezeka félhosszú frizuk.
én mindig is inkább a rövidebb, zselés/szárított frizut kedveltem.
a félhosszú nekem annyira nem férfiasS::D meg nem nagyon szeretném mnden regel 10-20percig vasalni:S:D
Szóval ha tudtok inkább légyszi rövid frizusokat linkeljetek:$:D
köszi:)
Szevasz!
Linkelni nem tudok, a linkeltekről annyit hogy szerintem ezek mind bu.zisak meg a lenyalt/vasal haj nem is néz ki jól csak a kis ribiknek tetszik max. 16 éves korig.(Attól függ mikor növik ki). A hajamat én felszoktam oldalt gépelni olyan 1-1,5 centisre felül meghagyom sűrűn 4-5 centisen. Reggel minnél jobban el alszod annál jobb és frissen oldalra fésülöm de csak egy kicsit. 15/F te is valami ilyesmi hajat csinálj szerintem ne legyél ilyen kis ratyi sérobáro műmájer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!