Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki kedveli a duci csajokat?
Figyelt kérdés
Én is duci lány vagyok,de nem az a"ki sem látszom a hájból típus" és mégsem volt még igazán komoly kapcsolatom.Önbizalmam a padlón...Srácok,néhány bíztató hozzászólás jól esne...kort írjatok lécci :)2013. jan. 8. 01:54
12/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Egy duci lány sokkal nőiesebb mint egy sovány vagy izmos! :)
13/15 anonim válasza:
Kis túlsúly belefér. Tudom sablon, de ezt élőben lehet eldönteni. Jártam már úgy, hogy képen kissé ducinak tűnt a lány, élőben meg kétszer akkora mint a fotók szerint.
14/15 anonim válasza:
Egy bizonyos határig nem zavar a duciság. A személyes varázs, a modor, a viselkedés, a temperamentum sokat tud rontani és javítani a dolgon.
F.
15/15 anonim válasza:
Szintén létezem! :D Én kifejezetten a duci lányokat kedvelem és ezzel még vannak jó néhányan rajtam kívül is. Tehát ne aggódj! :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!