Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a Jobb, ha csúnya és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a Jobb, ha csúnya és duci vagy, vagy ha jó pasi, nő lennél? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom első látásra egyértelmű a válasz jó pasi, nő sokkal könnyebben talál párt, mert erős vonzalmat kelt stb.

De viszont igaz hogy egy csúnya duci pasi lehet hosszú évekig nem kell senkinek, de ha talál valakit (10 év után), azzal hosszú ideig el lesz boldogan. Ugyanis valószínűleg az a nő vagy pasi, aki vele van, biztos, hogy inkább a belsejét szerette meg és nem a külsejét. És tudjuk átlagban egy belső vonzalom sokkal erősebb, hosszabb, mint egy külső vonzalom. (pl: egy jó pasi elhízhat stb és akkor már lehet nem fog kelleni)

2012. nov. 7. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez nem egészen így működik. Még fiatal vagy.
2012. nov. 7. 10:52
 2/14 A kérdező kommentje:

Átlagban, sokkal jobban látom azt, hogy a jó külsejű pároknál, sokkal gyorsabb rotáció. mint az előnytelen külsejű pároknál.

27 vagyok egyébként

2012. nov. 7. 10:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez nem így van... a csúnya embereknek se tartósabbak és mélyebbek a kapcsolatai, nehogy azt hidd.

Persze, ha jó pasi meg jó csaj alatt az ostoba agyatlan embereket érted, akik csak a külsőt nézik, azoknak nyilván nincsenek jó kapcsolatai, de attól, hogy valaki jól néz ki, még lehetnek kiváló belső értékei is.

2012. nov. 7. 10:55
 4/14 anonim ***** válasza:
És fiú vagy vagy lány?
2012. nov. 7. 10:57
 5/14 A kérdező kommentje:

3- as nyilván lehetnek én is ismerek olyanokat, de nagyon keveset.

Általában jó külső és jó belső ritkán jár együtt

2012. nov. 7. 10:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Lányoknál, valóban sok a szép okos kedves lány azt észrevettem, de fiúknál sokkal kevésbé jár együtt ez a két dolog
2012. nov. 7. 10:59
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
A csúnya pasik soha nem találnak normális csajt, mert a nők nem képesek egy férfi belsejét megszeretni, tehát egyértelműen jobb lenne jó pasinak lenni.
2012. nov. 7. 11:02
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es ez azért baromság, valóban nehéz, mert nagyon kevés az olyan lány, aki képes leginkább megszeretni, de azért én ismerek párat. (mondjuk egy kezemen megtudom számolni)
2012. nov. 7. 11:05
 9/14 A kérdező kommentje:
* belsőt
2012. nov. 7. 11:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy a aki (okkal) elégedetlen a külsejével, annak a lelke is megcsúnyul. Még a tanárnőimen láttam, hogy a szépek és csinosak sokkal egészségesebb lelkűek voltak.

Ez a kapcsolat visszafelé is hat. Aki valóban meg tudja látni a szép dolgokat az életben, az szebben is néz ki.

Az arc tükrözi az ember jellemét és műveltségét, intelligenciáját.

A jó test sem ingyen jár. Az izomzat, a tartás és a mozgás mind elmond valamit az emberről.

Nem lehet szétválasztani kettőt.

OFF

"De viszont igaz hogy egy csúnya duci pasi lehet hosszú évekig nem kell senkinek, de ha talál valakit (10 év után), azzal hosszú ideig el lesz boldogan..."

_DE_ után nem állhat _viszont_. Akkor sem, a tv-ben így beszél sok hülye.

Állítasz valamit, ami csak egy téves feltételezés.

2012. nov. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!