Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság egy csúnya duci pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy csúnya duci pasi válogathat a nők között párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem minden a külső. Ha jobb nőt akar fogyjon le! :D
2012. nov. 21. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha gazdag, akkor biztos
2012. nov. 21. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha gazdag, igen. Ha nem, akkor örüljön, ha valaha egy nőnek kelleni fog.
2012. nov. 21. 17:45
 4/7 A kérdező kommentje:

De ha más értékei vannak pénz és külső hiányában, olyanokra gondolok, mint hűség , szeret adás, törődés, házasság gyerekekre való tervezés, ezek az értékek alapján igenis válogathat, mert kevés ilyen pasi van.

Én duci vagyon és barátaim nem szép és mindig válogattam mert más értékek ott voltak, amik a legnagyobb értékek egy nő számára és ezt kevés nőnek adom csak oda

2012. nov. 21. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Az általad felsorolt értékek a kutyát nem érdeklik. Ha mégis válogathatsz a nők között, akkor valójában nem is vagy csúnya, v kamu a kérdés.
2012. nov. 21. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezeket a dolgokat senki nem fogja tőled megkérdezni.

Egy csúnya/duci pasi a nők legnagyobb része számára nem is létezik.

2012. nov. 21. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy sovány vígasz, de csúnya, sovány, alacsony pasiként sem jobb a helyzet.

A pöttöm pannáktól kezdve a modell óriás lányokig mindenk legalább 180-185cm magas, sporots, jóképű alfahím kell, akinek nagy dumája van és lesz@rja más emberek véleményét és bármit meg mer tenni.

NOs én meg félénk vagyok, kivéve, ha iszom, mert akkor mindenféle balhéban benne vagyok, de mivel egyben nagyon barátkozós is, piás állapotom után másnaposan nem egy ismeretlen arc jelölt be fb-n, azt sem tudtam kik ezek. :D

2012. nov. 22. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!