Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki kedveli a duci csajokat?
Figyelt kérdés
Én is duci lány vagyok,de nem az a"ki sem látszom a hájból típus" és mégsem volt még igazán komoly kapcsolatom.Önbizalmam a padlón...Srácok,néhány bíztató hozzászólás jól esne...kort írjatok lécci :)2013. jan. 8. 01:54
1/15 anonim válasza:
Jelen, de csak egy bizonyos szintig:P
20F
2/15 anonim válasza:
mé ne létezne.
Irmerek én is duci lányokat és voltak már pár pasival. Igaz néhánynak volt ojan h be adta hogy sex is lesz és akkor simán ment minden sok ember meg a ducikat szereti legaláb azon van fogni való. És se vagyok egy pálcika de segem wan mint a upc tányérja xd szal fel a fejel.
4/15 anonim válasza:
Nekem a duci csajok is bejönnek
:) 15f
5/15 anonim válasza:
Nekem a duci csajok jönnek be. A menyasszonyom is kis töltött galamb, és ezt imádom benne..Csinos, szép..
24/F
6/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire duci az a duci...:)
7/15 anonim válasza:
Nekem is bejönnek. Szeretem ha van mit fogni rajtuk :). 20/F
Ui.: ha gondolod, dobj üzit.
8/15 anonim válasza:
Én 173 cm vagyok és 68 kg, ez a "mai" szemlélettel már ducinak számít.
Soha nem volt gondom a pasizással , és mindig jóképű párjaim voltak mások szerint is
27/N
9/15 anonim válasza:
persze hogy létezik. nézz csak körül demotiválón, vagy bármilyen hasonló oldalon, 10ből 8 pasi csak a ducikat kedveli. akarom mondani, az IGAZI FÉRFIAK kedvelik a ducikat.
10/15 anonim válasza:
én jártam már kétszer duci csajjal és bejött. a szex is sokkal jobb velük/veletek mint a csontosokkal 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!