Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudjak neki tovább? Olyan rossz átverni.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gáz és hülye kérdés, de lécci vegyetek komolyan.
Van egy "csetszexpartnerem" párszor csináltuk már így, de nem találkozunk. Én pár évvel idősebbnek adtam ki magam és kamuztam egy picit. Nem akarom neki elmondani az igazságot mert jó vele beszélgetni meg minden. Hasonló a gondolkodásunk és mindig sikerül valahogy egymás eszében járni, pedig nem is ismerjük egymást. Mit tegyek?
Ne ítéljetek!
2013. jan. 7. 16:43
11/12 anonim válasza:
Úgyse találkoztok,szal nem mindegy? :D ne legyen már bűntudatod.
12/12 anonim válasza:
16 évesen én is nagyban chatszexeltem. jó volt az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!