Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok valami nagydumás ami elég rossz a csajozáznál :/ hogy tudnék ezen változtatni?
tudod a kevesebb az bizony néha több:)
én mindig azokat a fiúkat nézem ki magamnak aki csendesebbek, a fölösleges csajozós duma az nem sokat ér nekem legalábbis....szóval ne aggódj, ha valakinek igazán tetszel majd annak úgy fogsz tetszeni amilyen vagy elsőre, nem kell hülye szöveg :)
Ne hidd, hogy minden lány a nagydumás srácokért van oda. Ha tényleg így viselkedsz társaságban, akkor bármilyen dumával is fűznének, sokkal valószínűbb, hogy számomra érdekesebb lennél, mert te csendben meghúzódsz és nem játszod az eszed.. És ez még akkor is így van, ha a nagydumás a helyesebb.
Úgyhogy ne aggódj, vannak még akiknek az olyan típusú srácok jönnek be, mint te.
a fiúknak is a külső számít :)
külső alapján ítélkezünk, még az is aki tagadja :)
tehát nem csak a lányok, hanem MINDENKI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!