Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tényleg rossz a névmemóriátok vagy csak megjátsszátok?
Szóval teszem azt, félek tőle, hogy elfelejtik a nevem és gyakran előfordul így pasiknál. Mondjuk ha egy pasival járok már4. éve egy iskolába ott vagyok a folyosóján és még amikor elsős voltam úgy tudta hogy bejövök neki (amúgy egyáltalán nem jött be) na meg aztán egy dologgal kapcsolatosan az egész suli rólam beszélt, tényleg nem tudja a nevem?
De ez csak egy példa volt a sok közül!
Tényleg ilyenek vagytok fiúk, mármint rossz a névmemóriátok vagy megjátsszátok? Csak őszintén.
lehet,hogy mert késő van de nem értem se a kérdést,se a benne lévő összefüggéseket.
egyedül az egomániát véltem felfedezni az irományban.
Neveket elsőre nem mindig, de legfeljebb másodszorra megjegyzek.
Arcokat viszont sosem felejtek el.
Igazából ha van mihez vagy kihez kötni az illetőt, az könnyebb mint lányneveket megjegyezni :D De most komolyan.. lehet, hogy hülyén hangzik, de én a fiúneveket könnyebben megjegyzem (pedig nem vagyok b/zi), viszont azzal is akadnak gondok. A lánynevekről meg inkább ne is beszéljünk. Sőt, én már annyira durván nyomom, hogy senkinek nem tudom a születésnapját, régen még a sajátomon is gondolkodni kellett. Az öcsémét csak azért tudom, mert 03.04, a szomszédé meg 04.05 :D
Se névnapok se születésnapok, semmi... számomra ezek igazából lényegtelen dolgok. Ha hasonlítani akarom valamihez, akkor nekem nem az a fontos, hogy milyen színű az ajtó, hanem hogy legyen és csukódjon. Szóval betöltse a szerepét. Persze a szerelmem nevét egy idő után meg tudom jegyezni, de az a lényeg, hogy van, hogy szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!