Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem miért nem jön össz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem jön össz egy barátnő? Nem vagyok rossz pasi.

Figyelt kérdés

Tényleg,mostmár nagyon jó lenne egy lány akivel őszintén szeretjük,megértjük és kívánjuk egymást.:) De sose jön össze..mi lehet velem a baj? Külsőre egész tűrhető vagyok.186 cm,izmos testalkat,kék szem,barna haj,átlagos arc.Igényes vagyok,normálisan öltözöm.(pl.farmer,bőrdzseki) A hajam nincs telenyomva zselével és szemüvegem van,de más feltűnő hibám nincs.

Belsőre kedves,udvarias,általában normális vagyok,van némi humorom is.Néha mondjuk elég lusta vagy indulatos tudok lenni,és csendes természetű vagyok,de az utóbbi időben nyitottabb.Szeretek sportolni,táncolni,olvasgatni,szórakozni.Viszont a cigit és a lerészegedést nem bírom.

Ezek alapján mi a baj velem? Már több lány elutasított.Hogy jófej vagyok meg helyes de nem az esete.Egy vidám,normális,kedves barátnőt szeretnék.Külsőre ideálom nincs,vagy megfog valaki,vagy nem. Képet tenni nem szeretnék,ez alapján kérnék véleményt.

Amit a kérdésben leírtam az mind igaz.Nem nagyzolok,mert úgy értelmét vesztené a kérdés:)

17/F

2012. dec. 21. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miért hány lánynál próbálkoztál be?
2012. dec. 21. 20:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Kb.5-6
2012. dec. 21. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
És hány évesekkel próbálkozol, mert korban hozzád a 14-15-16 illik, de azoknak meg pont hogy a zselés fej a lényeg és hogy legyen minél menőbb, keményebb a csávó !!! Biztos aranyos vagy , csak a lányok nem normálisak mostanság !!!
2012. dec. 21. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is sokáig sikertelenség volt, de mára simán megdugom akármelyik csúnya lányt, ismétlen a csúnyákat a szépeket még mindig nem tudok megszerezni, a fene se tudja miért, talán mert ő náluk nem elég a két szép szemem, kisfiús bájos pofikám vagy csak túlságosan abban a hitben élek már évek óta, hogy sosem lehet szép, vonzó barátnőm, mert ronda srác vagyok.
2012. dec. 21. 20:47
 5/13 A kérdező kommentje:

16 éveseknél.Az alatt nagyon gyerekek..

És elég "kemény csávó" vagyok,küzdősportolok,78 kiló vagyok,izmos,ezzel talán nincs baj.

2012. dec. 21. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:

5-6???? :-O

Öregem, bocs hogy ezt mondom, de ha már ennyi után így megvisel ez, szerintem inkább hagyd a fenébe, majd fuss neki 2-3 év után! Ezt halál komolyan mondom! Ha addig nem bírod ki mondjuk szex nélkül nézz egy kulturált lakásos prostit, de így átlagos lányoknál ne próbálkozz!

Szerinted én hány kudarcot éltem eddig át 30 éves fejjel? Megsúgom, még magam sem tudom, de saccra bőven 100 felett!

2012. dec. 21. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Na, a nőknek két dolog kell igazán. Sok zseton és fekete BMW. Na meg persze egy marha, aki ezeket megveszi...

Szóval ha sikeres akarsz lenni náluk, legyen jó sok pénzed és menő sportkocsid. Akkor aztán 2-3 csajod is lehet egyszerre.

2012. dec. 21. 20:51
 8/13 A kérdező kommentje:

17 évesen még messze vagyok a saját kocsitól..

Jó persze,hogy kevés de van amelyiknek egy hónapig is udvaroltam aztán puff..de ezek csak akiknél próbálkoztam.Van még legalább 5 akikkel a flörtölésnél elakadt a dolog.

2012. dec. 21. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
hahah, saját kocsi na persze... pont hogy az említett ribanc kategóriának jön be az ilyen... nekem abszolút nem szempont.. vagy túl öreg vagyok?:D 19/L
2012. dec. 21. 20:59
 10/13 poiu ***** válasza:
Attól tartok, unalmas vagy. Lesz párod, de idő kell hozzá... :-)
2012. dec. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!