Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tényleg rossz a névmemóriátok vagy csak megjátsszátok?
Szóval teszem azt, félek tőle, hogy elfelejtik a nevem és gyakran előfordul így pasiknál. Mondjuk ha egy pasival járok már4. éve egy iskolába ott vagyok a folyosóján és még amikor elsős voltam úgy tudta hogy bejövök neki (amúgy egyáltalán nem jött be) na meg aztán egy dologgal kapcsolatosan az egész suli rólam beszélt, tényleg nem tudja a nevem?
De ez csak egy példa volt a sok közül!
Tényleg ilyenek vagytok fiúk, mármint rossz a névmemóriátok vagy megjátsszátok? Csak őszintén.
ha nem történt semmi, akkor ne várd, hogy megjegyezze.
én sem emlékszem csak azokra akikkel nap mint nap beszélek. van is gáz, mikor a kevésbé ismertekkel egy hónap után találkozok és direkt kerülöm, hogy a nevükön szólítsam őket.
Nekem jó a névmemóriám, ráadásul még a névmemóriám is jó!
De a legszebb esetet egy bírósági tárgyaláson láttam (joghallgatóként ugye kötelező a tárgyaláslátogatás).
Egy családi perről volt szó, ahol egy volt házaspár (két valóban magasrangú, magasan képzett értelmiségi) a házassági vagyon felosztásáról vitatkoztak.
A volt férj állandóan elvétette a nő nevét, megjegyzem 5 év házasság meg 2 év pereskedés után.
Szegény nő ilyenkor mindig elvesztette a fonalat. Meg a tárgyaláson sem tudta megkapni, amiért perelt.
Szóval az a fránya "rossz névmemória" néha minden bizonnyal okkal van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!