Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tűnnék ettől rossznak/furc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tűnnék ettől rossznak/furcsának?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam akibe szerelmes voltam,de nagyon csúnyán pofára ejtett,már vagy egy hónap eltelt azóta és valahogy megtetszett egy másik csaj,ha elmondanám neki nem tűnnék hűtlen embernek,hogy csak így egyik csajról a másikra váltottam?

2013. jan. 3. 06:38
 1/3 legly ***** válasza:

szerintem nem, én is próbálkoztam de én úgymond nem érdekeltek a többiek..ez volt tavaly, most meg már olyan, hogy szinte mindig van barátnőm, mert megtanultam gyorsan felszedni őket! ^^

Üdvözlettel

Legly

2013. jan. 3. 06:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem :) kössz
2013. jan. 3. 07:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Megcsalni csak azt lehet, akivel éppen együtt vagy. Komolytalan sem leszel attól, hogy nem maradsz évekig a megszállottja annak, aki becsapott.
2013. jan. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!