Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jónak számít, vagy rossznak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jónak számít, vagy rossznak?

Figyelt kérdés

Szoval hogy is mondjam, facebookon bejelöltem egy lányt, először ő írt valamit, aztán történt a dolog, aztán amikor bejelöltem utána megint ő írt, hogy honnan ismerem, mondom, te írtál, biztos ismersz akkor... stb nem lényeg, viszont ahogy beszéltünk megtetszett a stílusa humora ... szoval értitek a dolgot, egy próbát megér. Viszont itt a bibi, nem vagyok valami csajozógép, és hát mit csináljak, hogy ne rontsam el? Hogy eleve ne esélytelenként induljak. Ha állandóan minden nap keresem akkor úgy tűnhet, hogy kis görcs vagyok... ha meg nem akkor meg barátkozni pont így szokás... a végére annyit, hogy egy egyetemre járunk.

Ilyen leírású kérdést tettem fel nemrég, de nem ez a lényeg, ez csak a háttér információ, ma el hívtam, és ezt mondta: meglátjuk, ha nem vagy nagyon idegesítő :DDDDDDDD ezutánn elviccelődtünk kicsit még aztán ment el. Ez jónak számít, hogy tréfásan válaszolt így? (nyilván eg yigen számít a legjobbnak, de nem azt írta) Bár szerintem maga a tény, hogy nem nézett hülyének már jó...

22F

2012. aug. 28. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
majd kiderül. gondolom amikor beszélgettek, majd akkor is kiírod a kérdéseket hogy miket mondott meg hogy mit válaszolj úgyis
2012. aug. 28. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg humorizál veled. Ha nem-et akart volna mondani, akkor azt mondta volna, vagy kifogásokat keresett volna.
2012. aug. 28. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne keltsd azt a hatást, hogy te épp csak egy lány barátot keresel magadnak. Hangsúlyozd néhányszor (mikor az alkalom engedi), hogy jól néz ki, csinos, szúrnád a fosóját. Testi kontaktust sem árt kicsit sürgetni, egy kézfogás, valahogy megérinted. Kb ezek elárulják a célod. A lényeg, hogy ne mond közvetlenül a képébe, hogy megb*asznád vagy járnál vele.
2012. aug. 29. 00:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja hát igen, az lenne a legrosszabb amit tehetnék... de a többihez előbb az kell, hogy jöjjön valahova, de azt csak el tudom már intézni.
2012. aug. 29. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ami neten, cseten hangzik el, abból semmit sem szabad komolyan venni. Nem lehet tudni, hogy pontosan milyen indíttatással, milyen érzésekkel írta azt, amit írt. Csak a személyes találkozó a fontos, ami az előtt történik, azon nem kell rágódni.
2012. aug. 29. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!