Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudjak neki tovább? Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudjak neki tovább? Olyan rossz átverni.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy gáz és hülye kérdés, de lécci vegyetek komolyan.

Van egy "csetszexpartnerem" párszor csináltuk már így, de nem találkozunk. Én pár évvel idősebbnek adtam ki magam és kamuztam egy picit. Nem akarom neki elmondani az igazságot mert jó vele beszélgetni meg minden. Hasonló a gondolkodásunk és mindig sikerül valahogy egymás eszében járni, pedig nem is ismerjük egymást. Mit tegyek?

Ne ítéljetek!

2013. jan. 7. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. jan. 7. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vezekelj bűneidért.
2013. jan. 7. 16:46
 3/12 A kérdező kommentje:
16 és 18-nak adtam ki magam. Tudom, hogy nem nagy ügy, de teljesen mást hisz rólam mint amilyen vagyok. És nem vagyok hozzászokva a hazudozáshoz.
2013. jan. 7. 16:48
 4/12 Patrik24 ***** válasza:
Nehéz nem elítélni egy ilyen undorító viselkedést. Ugyanis meg sem fordul a fejedben, hogy ha a másik éretlen személyiség és ez kiderül, (márpedig egyszer kiderül) hogy milyen károsodásokat okozhat neki.
2013. jan. 7. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Úristen mi jön még?!"csetszexpartnerem"?????

Szájber szex?SMS sex?WWW sex,virtuális szex?

2013. jan. 7. 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:
azért de, mivel nem vagy felnőtt, csak óvatosan az ilyesmivel, mert bármikor kirakhat bármilyen oldalra, elég ha egyszer felhúzód, ha nem kezeli jól az érzelmeit, arcod ugye nem adod hozzá?
2013. jan. 7. 16:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Jóóó, nem tudtam hogy megfogalmazni :D
 8/12 anonim ***** válasza:
FUCK YEAH CSETSZEXPARTNEREK
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs kép, kamera, semmi. Csak írunk egymásnak.
2013. jan. 7. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
ó, ebben az esetben bárkivel csetelhetsz, nem tudhatod kinek adja ki magát a másik :)
2013. jan. 7. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!