Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy leplezzem a szégyenlősségem?
Ha valaki tetszik, és pl én nézem őt, és rámnéz, elkapom a tekintetem. Ha vele beszélgetek, egy szó nem jut az eszembe. És egyéb ilyen dolgok... Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy ő is ugyanígy érez, csak szeretném.
Ja, és a másik fél megérzi, hogy többet érzek?
Én is ilyen vagyok,hogy előtte kb meg se merek szólalni :D
Egyszer nagyon beszélni akartam vele ,ott sétáltam előtte mint egy pszichopata,képzelheted,aztán meg tök kedvesen megkérdezte,hogy "na mi van Dóri "és mosolygott.Én meg valami ilyonyat hülyeséget kérdeztem tőle,erre ő "Hát hülye vagy te" de nem bunkón,hanem tök kedvese,és végig mosolygott :D
Nézz a szemébe,és mosolyogj rá,próbáld minnél hosszabban,hogy ne kapd el a tekinteted,eleinte én ettől is féltem,aztán meg már szoktuk vagy egy percig így bámulni egymást :) Bátorság :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!