Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy leplezzem, hogy vonzódom a leendő sógoromhoz?
A barátommal 2 és fél éve élünk boldog párkapcsolatban. Eddig nem volt lehetőségem hozzájuk menni,de most egyre gyakrabban kell majd mennem, és ott aludnom is náluk. A gond, hogy nagyon helyes bátyja van,és én még a barátom előtt is vonzódtam hozzá,és ő is hozzám. Most, hogy ott alszok a barátoméknál, van, hogy egy szál boxerben mászkál mellettem és beszél hozzám,és póló nélkül van egy csomószor. Én ilyenkor zavarba szoktam jönni,és félek,h észre fogják venni. Mi a teendő? Szeretem a páromat,soha nem csalnám meg,de elég szexi teste van a bátyjának,így nem tudok nem zavarba jönni...Ráadásul folyton hülyéskedik és teszi az agyát nekem,én meg nem bírom röhögés nélkül,folyton nevetek mellette,és félek,h fel fog tűnni a barátomnak,ha még nem tűnt fel neki...
20/L
Kedves Kérdező!
Döntsd el, mi a fenét akarsz! Boldogan élni a pároddal még évekig, vagy 20 perc - fél óra boldogságot a bátyjától. Ha ugyanis megtörténik és kiderül, az qrva nagy gebasz lesz, és kőkeményen vissza fog ütni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!