Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre biztosabb megcsal a párom hogy leplezzem le?

Figyelt kérdés
Már 4 éve együtt vagyok a párommal és egy jó ideje megromlott a kapcsolatunk, tett olyan kijelentéseket, hogy ő csak úgy tud túllépni a már meglévő kapcsolatán ha még akkor kezd másikat ha még benne van a régiben.Utána persze minden ilyesmit tagadott.Aztán karácsonykor találtam egy lányos telefontokot amiről szó sem esett azóta sem.Aztán magával hordja a telefonos noteszét munkába holott elvileg a telefonjába minden fonotos telefonszám benne van aztán találtam két telefonszámot elrejteve.Felhívtam az egyiket és egy lány vette fel.Teljesen összeomlottam hogyan tovább?Nem akarom rögtön a fejéhez vágni az egészet, mivel úgy is kimagyarázná az egészet még egyértelműbb bizonyíték kellene.De teljesen csalódott vagyok most nem tudom merre induljak.Segítsetek ha valakinek van tapasztalat vagy csak valami ötlete.Köszi
2009. márc. 22. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
először is,nagyon sajnálom ami veled történt. derítsd ki a lány nevét. hívd fel, hogy jónapot kívánok, takács virág vagyok a pannon gsm ügyfélszolgálatától, varga andreát keresem. És a kiscsaj úgyis mondani fogja majd hogy ön téves számot hívott, mert én nem varga andi vagyok hanem xy. Kezdésnek megvan a neve. aztán meg kéne szerezni azt a noteszt, és abban erre a névre rákeresni. telefonját fusd át amég zuhanyzik, smsek, hívások. ha a lány számát beírod a telefonjába, és rányomsz a hívásra (de gyorsan tedd le mielőtt kapcsolná a hivott felet) és ha kamu néven van beirva a telefonjába, akkor is tudod majd. iméleket biztosan törli, az túl evidens lenne. több ötletem nincs, remélem segitettem
2009. márc. 22. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Amikor felhívtam a kersztnevét mondta, de miután kérdeztem a vezetéknevét akkor flegmán azt mondta, hogy nem mindegy.Ja amúgy kamuból persz más néven mutatkoztam be és barátnőmet kerestem.A noteszt néztem de eddig nem tudtam még kit keressek benne, a számát majd beütöm látod erre nem is gondoltam köszi.De nem sok jót kósolok ennek az egésznek:(
2009. márc. 22. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen marha szervezkedést el ne kezdj, mert ha nem akart elhagyni, ezután biztos ki fog dobni.
2009. márc. 22. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Még ő?Nem nekem vannak fura dolgaim.
2009. márc. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!