Melyik a biztosabb? Tegnap a doki azt mondta nekem, hogy 80% hogy a babám kisfiú lesz.
Mi a biztosabb? Tehát a fiúból még lehet lány? Vagy ha fiút lát, akkor az tényleg fiú?
Persze elhinni úgy is csak akkor fogom, ha majd a többedik uh-n is biztosan állítják h kisfiú:)
17hetes vagyok
A fiúk ritkábban "válnak" kislánnyá, mint a lányok fiúvá, de persze semmi sem lehetetlen.
Persze ha a bab telibe megmutatta, hogy mije van, akkor kicsi az esély, hogy az orvos rosszul látta.
Amúgy én is csak kb. az 5. uh-n hittem el az orvosoknak, nem akartam beleélni magam. :)
Tavaly decemberben a barátnőm 9 hónapig lányt hordott, aztán fia lett. Sógornőm pár évvel ezelőtt ugyanígy járt. Fordított esetről még nem hallottam, legalábbis itt a környezetemben nem.
szia
én a 36 hétig kislányt vártam. Ott mondák először. h fiú lesz, és tényleg kis kukacosunk lett.
De a mellettem lévő ágyon kisfiút vártak, és nagy meglepetésre kislányuk született. Még nevet is csak másnapra találtak neki.
NE éld bele magad még, várj meg pár ultrahangot.
Lánynak mondták, fiú lett.
A 17. héten nézték lánynak először, utána mindvégig, és a 30. héten, a 4D-s UH-s doki mutatta meg a valóságot.
Ilyen korán ne éld bele magad semmibe! :-)
Én több olyan esetet hallottam ahol kisfiút mondtak és kislány lett..pl a hugom is:) a 34.héten még azt mondták anyumnak hogy kisfiú,aztán 36.héten meg kellett császározni és kislány bújt elő..Párom munkatársának is a 30.hétig mondták hogy kisfiú és most van egy Jázminjuk!:)
Eddig nálunk is úgy van,a 20. héttől tudjuk, hogy kisfiú van a pocimban,de majd jövő 7 csütörtökön megnézik ismét!
30 hkm..
Szia!
Nekem 13 hetesen mondták először ,hogy kisfiúnk lesz.Majd a 17 hetes ultrahangon,majd 21 hetesen is fiút láttunk.
A héten megyünk ultrahangra és remélem már fütyis maradt ezek után is :)
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!