Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a szégyenlősségem? Hogyan fogadjam el magam?
testtömeg index alapján még az elhízott kategóriába se tartozom.. de van 1 kis hasam, és engem nagyon zavar..
fogyózni szeretnék, de ha már 5 órát nem eszek semmit, már nemtudok másra figyelni, csak hogy nagyon éhes vagyok../nyáron aktív mozgással megpróbálom leadni, szal ezzel nem lesz gond/.. szétvan repedve a bőr a hátamon.. eléggé szőrös vagyok + nagyon sok nagy/"testtől elemelkedő" anyajegyem van..
magabiztosságom 0.. nemmerem levenni a pólóm se..
állítólag helyes vagyok /arcra/ de magamnak nem tetszem :(
képről annyira nem tetszik hogy ilyen nagy dinnye, sunyi fejem van :(
tudom hogy nem tudok vele mit kezdeni, mert ez van, ezt kaptam.. de annyira rosz, hogy anyukám mondja hogy "ahogy ismerlek úgysem mered majd levenni a pólód...\'\' .. nem merek átmenni haverokhoz medencézni, elmenni velük strandra, mert mind vékony, csiga jellegűek..
most nem azt mondom, hogy az a bajom h picit szőrösödik a hasam... hanem hogy nagyon! egész hasam, + a köldök alatt nagyon + körül és a melkasom is .. megint nem az a bajom h pihés.. hanem hogy fekete szőrszállak.. eléggé rendesen..
röviden.. annyira rondának érzem magam, hogy nem merek levetkőzni senki elött.. annyira rosz érzés, hogy ilyen bulikból kimaradok mert szégyenlős vagyok.. de nem merem.. =\'(
Amit írtál annak 90%a igaz rám is.. a magabiztosságom kezd már kicsit kialakulni.. sokat segít, mikor party képeket nézek és látom, hogy mennyi debil fej van, nem csak én nézek ki hülyén..
16/f
A szőrt kozmetikussal gyantáztasd le. De az egyáltalán nem baj, hogy a mellkasod és a hasad szőrös. A hátadról meg szedesd le.
Bőrgyógyásszal nézesd meg az anyajegyeidet és ha olyanok, akkor azokat is le tudják szedni.
Sportolj és lemegy majd a hasad. Sok lánynak bejönnek a macis fiúk, nem csak a vékonyak. Nekem pl. a vékony fiúk egyáltalán nem tetszenek.
És ne félj. Simán vedd le a pólód otthon. Legyen egy kis szined. Vagy menj el 1-2-szer szoláriumba. Irásd alapján aranyos lehetsz. Nem kell félni. Tuti van olyan lány, akinek te tetszel.
az nem jobb megoldás, ha egy délelött kifexek a teraszra napozni? :$ :DD
amm meg.. gyantázni nem akarok, mert igaz, hogy nem nő egyből vissza..de visszanő, ami nagyon hülyén néz ki..
van 1 haverom... hasnoló tipusu, de nem ennyire szőrös.. 1 évvel idősebb nálam.. tök gusztustalan h 1 centis szőrszállak vannak a hasán meg a mellkasán..
bár ki tudja.. lehet meggondolom és legyantáztatom
sportolni még nem sportolok.. majd jövőre.. :))
nyáron azt tervezem, hogy napi 1 óra súlyzózás + 1 óra sífutógépen.. az kb mennyit segítene?
amm.. köszi a bíztatást :)
de ezen mind lehet változtatni,csak akarni kell...
-a szőrt leborotválhatod,gyantáztathatod is kozmetikusnál.
-a felesleg,hát figyelj az étkezésre,mozogj sokat,de nyáron a napon vigyázz,le ne égj...
-
az önbizalomról meg annyit,hogy állj a tükör elé és mondd,hogy szép vagyok,elégedett vagyok magammal!És ha már látod a változásokat is,akkor biztos nagyobb lesz az önbizalmad!
utolsó voltam.
kösz
őő... ha egy virsli lóg a lábam közt... aszem igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!