Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatom meg, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatom meg, milyen férfiak illenek hozzám?

Figyelt kérdés
Lassan szűkül a kör, azt legalább tudom körülbelül, milyen nem illene, illetve hogy milyennel nem tudnám elképzelni az életem. De nem szeretnék tévedni, és nem a megfelelő emberrel összekötni az életem. Volt, hogy azt hittem valakivel összeillünk, de végül mégsem lett igazam.
2013. jan. 3. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj ez valakinél csak 2 gyerek és hosszú házasévek múlva derül csak ki.
2013. jan. 3. 11:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Mármint hogy nem illenek össze. :)
2013. jan. 3. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
az igazság az hogy ha valaki úgy keres magának partnert hogy már magas igényei vannak, az iszonyú sokáig fog keresni,és sokáig magányos lesz.. Ennél sokkal egyszerűbb lenne ha csak a szívedre hallgatnál. Lehet hogy pont olyan férfi lesz a agy ő akit eleve kizártál valami ok miatt...
2013. jan. 3. 11:44
 4/10 yuda ***** válasza:

Voltak(vannak) idők és kultúrák ahol a szülők döntöttek a gyerekek sorsa felett.

Vannak emberek, akik kilogikázzák, ki való hozzájuk...legyen gazdag, jóképű, bátor és izmos, magas... és fehér lova, vagy legalább mercedes. :D

Ez inkább bevásárlólistára hasonlít, de tényleg vannak akik inkább vagyonhoz mennek feleségül, mint a ffi-hoz.

Megmagyarázzák, hogy kell az anyagi biztonság és van is ebben valami végülis...

Megint mások beleéreznek valahogy, ez olyan misztikus...ezt hívják szerelemnek. Szerintem ez szükséges a jó választáshoz. Ez nem feltétlen logikus, de olyan jó. :)

2013. jan. 3. 11:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Számomra a pénz sosem volt mérvadó, persze ha van az nem árt az biztos. De magam is dolgozom, és amíg van megtehetem, van egészségem, stb, addig tervezek is dolgozni. Udvarol már gazdagabb férfi de nem tudtam elképzelni vele közös jövőt. Van pár női példaképen, akik nagyon jól megtalálták az ez egyensúlyt család, munka, magánélet közt, és boldogok. Nekik is szokott nehéz lenni, mint mindenkinek, de alapjában véve elégedettek és ez látszik is rajtuk. A kinézetről annyit, hogy nem kell jóképűnek sem lennie az illető férfinak, csak a vonzalom, az ezért meg kell, hogy legyen. Mondjuk tetszenek a magas pasik, ezt meg kell hagyni. A szerelem az kell, de nem a lila köd formája, mert amikor az eloszlik.. akkor jön rá, vagy döbben rá, kivel is kötötte össze az életét. Lila ködös állapotban nem szerencsés házasodni azt gondolom.
2013. jan. 3. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod. Te tudod, mi a te ertekrended, valoszinuleg olyat keresel, akie hasonlo. Ami engem illet, nem erdekel, mennyi penze van, mivel foglalkozik, alacsony- e vagy magas, szoke- e vagy barna. A lenyeg, hogy erezzem jol magam vele, o is velem, es ami nekem nagyon fontos: ne legyen pias.
2013. jan. 3. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:

"Lila ködös állapotban nem szerencsés házasodni azt gondolom"

Én így mentem férjhez és 6 éve boldogan élünk.

Nem tudtam hogy csekklistát kell írni a jó vs. rossz tulajdonságok között,vagy százalékban számítod ki hogy ki mennyire illik hozzád?

2013. jan. 3. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de mint nő nekem tuti nem kellenél.
2013. jan. 3. 12:44
 9/10 anonim válasza:
Semmi ertelme igy, hatarokba sorolva keresni valakit, mert igy senki sem lesz eleg tokeletes neked. Legy nyitott egy uj kapcsolatra, es ne itelj elore senkit sem. Egy kapcsolatban a legfontosabb az elfogadas, nem csak magadra kell gondolnod, hanem a masikra is. Abban is biztos vagyok h neked is vannak hibaid.
2013. jan. 3. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha pillangókat érzel a hasadban, amikor csak elképzeled, úgy érzed, nem tudnál nélkule élni... akkor O az, aki illik Hozzád! :)

18/l

2013. jan. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!