Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam feleségemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam feleségemnek?

Figyelt kérdés

5 éves vagyunk házasok.Azelőtt 3 évig jártunk.Nagyon szeretem a nejem.Heti 3-4 x szeretkezünk hetente.Jó vele nagyon az ágyban.Na de a probléma nem vele van, hanem a húgával.Leakar velem feküdni a húga én mindig nemet mondtam habozás nélkül de nem akarja feladni már az agyamra megy.Azon gondolkozom elmondjam-e ezt feleségemnek hátha ő leállítja.

Én: 36

Feleségem:35

Húga:23

2013. jan. 1. 15:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Feleségem húga azért költözött hozzák mert közel van a suli, ahova jár és vigyáz a gyerekekre mikor dolgozunk.A szülővárosától messze lakunk(120km).Én tipikusan, olyan ember vagyok, aki senkiben sem bízik. Tudom sokan mondják, hogy így ne működhet egy kapcsolat sem, dehogy nem.

Kitaláltam a tervemet. Felveszem diktafonnal és videóval, ahogy nyomul de előtte megnézem a videókat, hogy nem értheti-e félre mert kicsit nekem is biztatnom kell, hogy "adja magát".De először csak szóban elmondom neki a dolgokat és nem szólok a felvételekről, ha hisz nekem nem mutatom meg a hang-, és videó felvételeket. De ha nem akkor megmutatom neki.Remélem ezután elküldi máshová a húgát csak az a baj, hogy nagyon szereti. De ha nem hisz nekem szóban akkor legalább megtudom, hogy nem bízik bennem annyira de ha a videóval sem hisz nekem akkor nincs mese válás.Csak a gyerekeket nem akarom ennek kitenni.

2013. jan. 1. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne rögzítsd. Egyszerűen mond el a feleségednek és ennyi. Majd ő leállítja, ha akarja. Szépen kezeld a helyzetet.
2013. jan. 1. 16:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Én csak biztosra megyek nem akarom, hogy kitalálja azt, hogy lefeküdtünk meg ilyenek.Mert még meg se öleltem soha!!!
2013. jan. 1. 16:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Jó. Szerzel tapasztalatot.
2013. jan. 1. 16:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Milyen tapasztalatot?
2013. jan. 1. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Mond el neki és ha nem hiszi el, rendezzétek meg, hogy a saját szemével láthassa. Mondjuk mondjátok azt, hogy a feleséged elmegy a barátnőivel este valahová (bújjon el otthon) aztán amikor lefeküdtek a gyerekek teremts olyan helyzetet, hogy ketten vagytok a csajjal és beszélgettek. Olyan helyen, ahol a feleséged mindent láthat, hallhat.
2013. jan. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!