Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam feleségemnek?
5 éves vagyunk házasok.Azelőtt 3 évig jártunk.Nagyon szeretem a nejem.Heti 3-4 x szeretkezünk hetente.Jó vele nagyon az ágyban.Na de a probléma nem vele van, hanem a húgával.Leakar velem feküdni a húga én mindig nemet mondtam habozás nélkül de nem akarja feladni már az agyamra megy.Azon gondolkozom elmondjam-e ezt feleségemnek hátha ő leállítja.
Én: 36
Feleségem:35
Húga:23
Én elmondanám..
Mondjuk én nő vagyok, viszont biztos vagyok benne, h ha a hugom kikezdene a párommal képes lennék megbeszélni a hugommal értelmesen. Természetesen a páromra nem lennék mérges, de a hugom nem köszönné meg amit kap.
nem bírsz el 1 23 évessel?
elküldöd jó messzire többet biztos nem nyomul...............
Feltétlenül mondd el, akár a húga jelenlétében is.
Egy ilyen ribi mindenre képes, és nagyon kellemetlen helyzetbe hozhat.
Egy baráti házaspár a feleség elvált húgát fogadta be ideiglenesen. Ő is kikezdett a férjjel. Amikor rájött, hogy nem ér el semmit, kifigyelte, hogy a nővére mikor jön haza. Gyorsan félmeztelenül a meglepett férj ölébe ült, átölelte és megcsókolta! Erre a látványra lépett be a lakásba a feleség.
Botrány lett a dologból, de a házaspár végül kibékült és kidobta a húgocskát!
Te is könnyen kerülhetsz hasonló helyzetbe.
igen,mindenképpen.
a diktafon szerintem csak végső esetben,ha nem hiszi el,mert az ilyet az ember nem akarja elhinni,mert nem szeretné hogy igaz legyen,inkább homokba dugná a fejét.
de először próbálj meg csak simán beszélni vele.mondd hogy diszkréten kezelje a dolgot, tehát ne menjen neki a húgának, próbáljatok vele hármasban (te,feleséged,húga) megbeszélni, hogy ti házasok vagytok,és tisztelje már a családotokat annyira,hogy nem próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!