Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köldöknyalás? Mért para ennyire? 18/L
Figyelt kérdés
Felelsz vagy mersz játékból van még egy tartozásom,és ki kell nyalnom egy lényegében idegen lány köldökét, és tökre parázom. Mégiscsak lány vagyok, és egy másik csaj köldökével kell "szembenéznem". Mért izgulok ennyire? (nem opció az, hogy nem csinálom meg)2012. dec. 30. 16:28
22/33 A kérdező kommentje:
Semmi baj! :)
2012. dec. 30. 17:00
23/33 anonim válasza:
es a masik csaj csak ugy benne van a dologban vagy neki is muszaj engedni?
24/33 anonim válasza:
Szerintem akarod te ezt nagyon is, csak nem társaság előtt. De letisztáztátok már, hogy oldalról, szemből, térdelve, fej felől, vagy úgy hogy a háton vagy és ő föléd hajol? Szóval így önmagában a kérdés kiegészítésre szorul.
25/33 A kérdező kommentje:
Térdelek előtte, és úgy nyalom a köldökét. Különben neki is "muszáj" hagynia.
2012. dec. 30. 19:44
26/33 A kérdező kommentje:
Ja, de mért akarnám kinyalni egy másik lány köldökét?
2012. dec. 30. 19:54
27/33 anonim válasza:
Mert annyira élvezed a témát :)
Álló verzió se rossz, de ne hülyéskedd majd el, tessék jókislány módjára véghezvinni a bevállalást.
28/33 A kérdező kommentje:
Halálosan komoly arccal fogom a nyelvemet a csaj köldökébe dugni, és lassan érzékien hatolok egyre beljebb a köldök mélyebb zugaiba...:P na ezek után én is azt hinném, hogy én ezt élvezem, de eddig csak annyit szűrhettél volna le belőle, hogy riaszt!
2012. dec. 30. 20:00
29/33 anonim válasza:
Nos, a helyedben az in medias res verziót használnám, az általad leírtat meg hagyd meg nekem. Nos?
30/33 A kérdező kommentje:
Rendben! :P
2012. dec. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!