Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Köldöknyalás? Mért para...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köldöknyalás? Mért para ennyire? 18/L

Figyelt kérdés
Felelsz vagy mersz játékból van még egy tartozásom,és ki kell nyalnom egy lényegében idegen lány köldökét, és tökre parázom. Mégiscsak lány vagyok, és egy másik csaj köldökével kell "szembenéznem". Mért izgulok ennyire? (nem opció az, hogy nem csinálom meg)

2012. dec. 30. 16:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Haha de jo muri lesz, izleld meg a sos izzadt koldoket! Hatha lesz benne egy kis piszok is:D
2012. dec. 30. 16:37
 12/33 A kérdező kommentje:
Pont egy fiú köldöke nem zavarna annyira! :) De gondoljatok bele, ott áll a csaj , én a meztelen hasa előtt térdelek, és rá kell szánnom magam, hogy odahajoljak a köldökéhez, és belenyaljak abba nem is kicsi gödörbe
2012. dec. 30. 16:39
 13/33 anonim ***** válasza:
25%

Mert?

Ez az egyik legnagyobb rejtély a világon,hogy honnét jön és mi végre van :)

2012. dec. 30. 16:39
 14/33 anonim ***** válasza:
vigyázz nehogy közben megforduljon:)))
2012. dec. 30. 16:40
 15/33 A kérdező kommentje:
Hagyjuk a piszkos köldök problémakört, szép lány, nyilván tisztán tartott köldökkel, még ha meglehetősen mély is. Nem félek semmilyen olyan szagtól ami ne lenne normális egy kamaszlány köldökében, csak nem vonz túlzottan egy lány tátongó köldöke! :P
2012. dec. 30. 16:44
 16/33 anonim ***** válasza:
pedig biztos hogy nagyon szexi lenne még be is indulnék tőle ! te is be fogsz csak simogasd meg a hasát is közbe :))
2012. dec. 30. 16:46
 17/33 anonim ***** válasza:
Ne parázz rajta,lehetne ennél sokkal rosszabb is,gondolj közben másra.
2012. dec. 30. 16:46
 18/33 A kérdező kommentje:
Te lány vagy? Ha igen sokat segítenél, hogy hogy élnéd meg a szitut! :)
2012. dec. 30. 16:47
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok lány,de szerintem csak 2 dolgot tehetsz:

1 nem csinálod meg

2 megcsinálod,de vagy másra gondolsz,vagy iszol előtte

2012. dec. 30. 16:51
 20/33 A kérdező kommentje:
A " pedig biztos hogy nagyon szexi lenne még be is indulnék tőle ! te is be fogsz csak simogasd meg a hasát is közbe :))" kérdésre reagáltam, de köszi tőled is! :)
2012. dec. 30. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!