Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az para, hogy lankadtan nem fér be a wcpapírgurigába?
Figyelt kérdés
Sokan írják , hogy az már állva is kb a jó szint ....
Szval az már túl vastag vagy inkább csak nagyon jó?
2011. nov. 19. 17:04
1/22 anonim válasza:
talán nem a golyóiddal együtt kéne próbálni...
amúgy terhes vagy te gyagyás
2/22 anonim válasza:
ÁLlva befer de lankadva nem?hülye vagy?
3/22 A kérdező kommentje:
A kupak sem fér már bele -.- fáradt . Normális válaszokat kéne adni . -.-
2011. nov. 19. 17:11
4/22 szamóca.. válasza:
hát azt meg ki nem sz.rja le hogy lankadtan mekkora?
lehet ilyen kis tömzsi, ami erekció közben csak megnyúlik egy kicsit és máris nem olyan vastag, de még csak nem is hosszú:D
5/22 A kérdező kommentje:
Nem . nem fér be állva se és lankadtan se -.-
2011. nov. 19. 17:11
6/22 anonim válasza:
erősen undorító az,ha valaki a wc papír gurigára izgul..:D
vagy talán nincs más játékszered?
7/22 A kérdező kommentje:
Azta gecc -.- de fáradt emberek vannak ... kipróbáltam . mert vki írta , hogy az jó és mondom kipróbálom , hogy belemegy e . de nem fér bele .
2011. nov. 19. 17:16
8/22 anonim válasza:
a wc guriga nem mű pina...gyökér...
9/22 szamóca.. válasza:
mondanám hogy nyálazd meg a hegyét hátha csak ez a baj, de félek nem értékelnéd, mert arra vágysz aztm ondjam, "uhhawwh mekkora farkad vaaan de izgii"
10/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom azt hallani mert már hallottam -.- xD
De most ez nagy ? - vagy átlagos ? xD .
Nem szoktam más faszát nézni azért kérdezem.
2011. nov. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!