Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az para, hogy lankadtan nem fér be a wcpapírgurigába?
Figyelt kérdés
Sokan írják , hogy az már állva is kb a jó szint ....
Szval az már túl vastag vagy inkább csak nagyon jó?
2011. nov. 19. 17:04
11/22 anonim válasza:
Szarunk rá ,hogy belemegy-e a gurigába vagy sem...és azért sem fogod hallani senkitől! hehe:D
12/22 szamóca.. válasza:
milyen hosszú? nem ilyen kis gnóm, mint a törpenövésű emberek ujjai? :xD
13/22 anonim válasza:
nekem sem. amúgy soknak ilyen csak mienk vastagabb XD
nekem alapon 8centi hosszu es 4,5cm vastag. :D
allva csak fel centit vastagodik, de 2x olyan hosszu lesz XD
14/22 anonim válasza:
Alapvetően van húspénisz meg vérpénisz. A kettő között az a különbség, hogy az előbbi nem nő sokat, amikor vér jut bele, az utóbbi viszont lankadtan kisebb, de erekció esetén sokkal nagyobb lesz. Ezek szerint neked az előbbi van. Ennyi.
15/22 anonim válasza:
Srácok azt ugye tudjátok, hogy ti nem normális gurigába próbáltátok beletuszkolni:D
16/22 anonim válasza:
én nem jellemzem a wc papir gurigat. normalis, nem normalis?:D
17/22 anonim válasza:
15.nek igaza van... 4,5cm vastag bele megy egy normál gurigába!
19/22 A kérdező kommentje:
Nekem alapban csak 9cm és állva 18-19.
De vastagodik is elég sokat :) :É
2011. nov. 19. 20:29
20/22 anonim válasza:
Szerintem a turmixgépbe próbáld meg beletenni,aztán kapcsold be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!