Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van olyan itt közületek, akit kis "szerszámmal" rendelkezik, mégis pozitív visszajelzéseket kap?
Figyelt kérdés
kicsi: kb: 15 cm hossz, 14 cm vastag...2012. dec. 16. 00:41
2/21 anonim válasza:
gondolom a kerülete 14 cm, nem az átmérõje te szerencsétlen. Amúgy az jó méret.
3/21 anonim válasza:
13cm normáls vastagságú, imádja barátnöm, élvezi érzi, nem kell neki nagyobb. Én meg lesz@rom ha neki jó! :)
4/21 anonim válasza:
Ez neked kicsi? Te nem vagy normális! Nekem kb. hasonló a méretem és eddig minden nő elégedett mosollyal nyugtázta a helyzetet. Ideális méret!
5/21 anonim válasza:
A 15 centi átlagos, még véletlenül sem kicsi. De lehet 25 centi is, ha a gazdája halál béna, a méret csupán egyetlen paraméter, ráadásul nem is a legfontosabb.
6/21 anonim válasza:
minden kicsifarkú azt mondja, hogy nem a méret a lényeg. Mint a kövérek, a szépség belülrõl fakad...a méret is közre játszik!!!
7/21 anonim válasza:
Hát nálunk nem! Kicsi f*sz kövér nö? Mi van semmi!? a kis f*sz lehet ügyesebb mint a nagy a kövér nö is lehet szebb mint a vékony. Ez van!
8/21 I am God válasza:
7. nek:
Ez az esetek elhanyagolható %-ban van így.
9/21 anonim válasza:
6-os: elméleted szerint én kicsifarkú vagyok, mert azt mondom, nem a méret a lényeg. Nagyon elbizonytalanítottál, mert eddig azt hittem, nem hogy kicsi, de egyáltalán farkam sincs. :-)
10/21 A kérdező kommentje:
azt tudtam eddig is, hogy ez egy átlagos méret, de valahogy nem hittem el... ránéztem, és baromira kicsinek láttam... de köszi, a válaszokat :D :)
2012. dec. 16. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!