Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi alapján választotok magatoknak fiút?
181 cm vagyok,83 kg igen van egy kis feleslegem a hasamon,egy kicsit az arcomon is látszik..
Jó tanuló,kedves vagyok a lányokkal,közepesen vicces,úgy értem hogy nem poénkodok folyton,néha zavarban vagyok ha egy lánnyal beszélek,oldalt és hátul rövid a hajam,felül hosszabb,és elől kicsit felzselézve.Normálisan öltözöm
Annak ellenére hogy kedves vagyok velük mindig,sose bántom meg őket,mindig a hülyékre buknak.
Nem csak az osztályomból,de pl. megismertem egy nálam 1 évvel idősebb lányt,és folyton csak én kerestem és inkább hagytam az egészet,mert volt egy "faszagyerek" aki kommenteket küldözgetett a képéhez hogy szeretlek kislány..ő meg visszaír arra..És a fickónak a borítóképe is az hogy : I don't give a ..."
Nem vágom mért buknak rájuk,de ilyen biztos nem akarok lenni..
A kerdes a lanyokhoz szolt mr.58
Te amugyis kizarolag negativ valaszokat adsz mindenkinek;nem ertem miert jo neked ha elveszed masok kedvet is az elettol.
Párom nálad kövérebb, visszahúzódó, vicces, kedves, aranyos, és vele vagyok, pedig nem is az álom férfim.
Pedig 16 voltam, amikor megismertem, munkája se volt (pénz), mert még 5 évig utána tanult, szóval uncsi ez az általánosítás, de legalább tudom, hogy nektek miért nem lesz nőtök soha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!