Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért az anyagi helyzet alapján választotok magatoknak társat?
Akkor most én kérdezek tőled:
És nálad miért az ostoba plázap_csa ribancok a nyerők, akiknek csak az számít, hogy mennyi pénze van a faszinak?
Ez sajnos így van :S
Van egy oszt.társam, nem mondhatnám szépfiúnak, de viszont gazdag, mindene megvan, így elég kelendő, kb havonta váltogatja a barátnőit. Nem tudom mit esznek rajta, gondolom a pénze miatt vannak vele.
Emellett egy idióta is :D
A csajok többségére tényleg igaz ez. Nagyon sok pénzéhes ribanc van (bocsi a szóhasználatért, de a jelentős részükre igaz), akik elsőnek a pénzt nézik. Am sztem ott kezdődik alapvetően az egész dolog, h akinek van elég pénze a ruházkodásra, az jobban követi a divatot. A csajok elég jelentős részének pedig fontos a divat, és nem szívesen mutatkozik olyannal aki nem öltözködik úgy ahogy szte kéne, vagy ahogy elvárná tőle ez a plázanevelte társadalom. Onnan lehet tovább következtetni h ha a trendnek megfelel, akkor már esetleg mutatkozna vele, ha meg mindenből a legjobb van neki, akkor onnan már még jobb a helyzet, és rögtön potenciális pasinak lép elő, mert mellette meglehet minden "ami kell" a könnyű élethez.
De jó hír, vannak kivételek. Én sem élek rosszul, de 1x nem mentem se bulizni, se randira kocsival. Nem szokásom első alkalommal meghívogatni a csajokat mindenre, max illemből 1 ital. És még a divatot sem követem, mert nem fér bele stílusomba. Így aztán nem is akadnak rám az ilyen pénzéhes csajok. Vagyis igazából megesik, de alapvetően nem azért mert a pénzt látják bennem, és ha vmelyiknél az a gyanúm h mégis az lenne a célja h belőlem éljen akár 1 este is, akkor azt hagyom a fenébe. Volt olyan csaj akivel pont ott fejeztem be a beszélgetést mikor ennyit mondott:meghívhatsz 1 mit fizetszre. Vagy vmi ilyesmi szöveg volt. Mondom ok, akkor vegyük úgyh ez lesz a búcsú italunk. Meghívtam és további szép estét kívántam. Nem szeretem ha vki ki akarja erőszakolni h hívják meg. Ennek ellenére h volt néhány ilyen élményem, gyakran jártam már úgy is h a csaj hívott meg engem ismerkedés gyanánt. De am nekem 1 kivétellel csak olyan bnőim voltak eddig akiknek nem a pénz számított. A többit pont annyira méltattam amennyit ért. 1éjszaka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!