Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves fiúk mi az ami alapján barátnőt vál asztotok magatoknak? Az tényleg igaz, hogy azok a lányok akiket csak úgy tapizgattok, mert engedi nem is jön be nektek?
Ha már az előtt is lehet taperolni, hogy járnánk, vagy bármi, akkor nyilván másnak is engedi, és nincsen rá garancia, hogy más lesz, ha van valakije, tehát nem.
Inkább olyan, akit nehezebb kicsit befűzni, meg ilyenek, de azért nem lehetetlen.
A lényeg, ami belül van, meg hogy 1 srác legyen neki fontos (persze az sem árt, ha szép :D)
1.Külső(Azért egy bizonyos külső vonzalomnak megkell lennie.
2.Aztán kisugárzás
3.Legyen normális legyen humorérzéke tehát legyen rendes lehessen vele beszélgetni stb.
Tehát legyen szimpatikus számomra és érdekeljen tehát én szeretem ha egy nő kicsit titokzatos és amolyan huncut.
A Második hogy igen vannak ezek a mai r*banc félék.És igen csak jól elkapjuk őket és ennyi.Velük csak a testi örömöket éljük át. Legalább is én :D
a 3. jol irta... komoly kapcsolatba egy ribivel nem lehet kezdeni...
am pedig legyen apolt, kedves, oszinte es ha okos (de nalam nem okosabb xd) az is jo
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!