Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzek írjanak csak vagy aki...

Szüzek írjanak csak vagy aki mostanába vesztette el a szüzességét. Hány éves vagy és még szűz? 20év felettiek érdekelnek csak. Indokolhatsz is hogy miért nem sikerült még elvesztened. Fiúk lányok mindenkire kiváncsi vagyok :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 00:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szia! 36 éves nö vagyok, hullik a hajam,ráncosodok,, öszülök. elég?
2010. márc. 23. 00:11
 2/25 anonim ***** válasza:
50%
21F - azért nem vesztettem el még, mert az erényövem kulcsát megette a szomszéd macskája ami persze elkoborolt a halál faszára...
2010. márc. 23. 00:14
 3/25 anonim ***** válasza:
Vegyél egy lángvágót. Nekem is hasonló problémám volt, de az lazán megoldotta.
2010. márc. 23. 00:20
 4/25 anonim válasza:

20/L

Mostanában volt az első alkalom, egész egyszerűen azért, mert antiszoc lány/lény vagyok és a "mai fiatalság" főleg a szórakozóhelyeken ismerkedik...

2010. márc. 23. 00:37
 5/25 anonim ***** válasza:
tartogatom magamat ha 35 éves leszek akkor készen állok a szexhez, ez a sok taknyos 12-20 éves minek akarja elveszteni ? 32,5 éves kislány
2010. márc. 23. 00:43
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy legyen egy két normális válasz, bnőm is szűz volt 22 éves koráig, de ő azért mert csak akkor tudott megnyílni valaki előtt, ha már egy ideje ismerték egymást. És hát szegényke nem egy szépség, néha kicsit igénytelennek tűnik, nem fordul meg minden 2. de még csak minden 20. pasi sem utána az utcán, ehhez képest még van egy felszínes stílusa, ami hogyha régebb óta ismered eltűnik, és rádöbben az ember valójában milyen rendes is. De ehhez kell egy kis idő és sok pasi ezt nem vállalta be, így most akadt csak egy jelentkező, akivel dúl a láv.
2010. márc. 23. 08:00
 7/25 anonim ***** válasza:
Mert én vagyok a csúf, gonosz Hókuszpók.
2010. márc. 23. 09:48
 8/25 anonim válasza:
90%

Mostanában,vagyis lassan 3 hete.És azért csak most,mert kissé antiszoc voltam,és nem diszkópatkány;rózsaszín pólós,divatmajom;felszínes "férfira" vágytam...

21/L

2010. márc. 23. 10:36
 9/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. márc. 23. 11:11
 10/25 anonim ***** válasza:

3 hét múlva 25 leszek... h mért nem sikerült elvesztenem?? Talán azért, mert még nem találtam meg az igazit, akit szerethetek és viszont szerethet... Ha ez mind meglesz, akkor eljön az én időm is :)

24/L

2010. márc. 23. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!