Szüzek írjanak csak vagy aki mostanába vesztette el a szüzességét. Hány éves vagy és még szűz? 20év felettiek érdekelnek csak. Indokolhatsz is hogy miért nem sikerült még elvesztened. Fiúk lányok mindenkire kiváncsi vagyok :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 00:08
11/25 anonim válasza:
32/F
Nagy égés, de ez van...
Miért nem sikerült? Nem tudom, talán nem jövök be senkinek, de egyet biztosan tudok, nem azért, mert nem akartam sohasem, ellenkezőleg...
13/25 anonim válasza:
16 éves lány vagyok és szűz... ráérek még a szexuális élettel :D
14/25 A kérdező kommentje:
te a mai fiatalok kemény 2%-ba tartozol ezek szerint :) és ez jó :)
(utolsónak)
2010. márc. 23. 15:25
15/25 anonim válasza:
ez furcsa én 12 vagyok...de már rég nem vagyok szűz :D
16/25 anonim válasza:
amugy az előbbit is én irtam és hozzátenném h nem vagyok cigány.. : ) ( vagyis roma)
17/25 anonim válasza:
Én 19,5 évesen voltam először pasival. Azért, mert addig nem volt olyan, aki megérdemelt volna. És nem vagyok mindenkivel összfekvős k.
26/L
18/25 anonim válasza:
19 vagyok és még szűz, hadilábon állok a csajokkal és ha ez így folytatódik akkor 20évesen is elmondhatom ugyanezt:(
19/25 anonim válasza:
Én 19/l vagyok, és szűz... Én is kicsit antiszoc vagyok, ez a baj. Sajnos sokszor utópisztikusnak látom, hogy eljöhet a közeljövőben végre akire annyira várok, és szerelmes lehetek, és viszonozzák ezt :(
20/25 anonim válasza:
19/szűz, szomorú de ez van.
nem tudok egyszerűen szót érteni a csajokkal, valamit mindig elcseszek, és vagy "frend zone"-ba kerülök, vagy elhajtanak.....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!