Szüzek írjanak csak vagy aki mostanába vesztette el a szüzességét. Hány éves vagy és még szűz? 20év felettiek érdekelnek csak. Indokolhatsz is hogy miért nem sikerült még elvesztened. Fiúk lányok mindenkire kiváncsi vagyok :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 00:08
21/25 anonim válasza:
21/L vagyok és szűz. Hogy miért? Mert még nem találtam meg az igazit, akit szeretek és ő is viszont. Nem vagyok ribanc. De mindennek eljön a maga ideje és nem érzem, úgy hogy lemaradtam volna valamiről vagy szégyellnem kellene. Szerintem ha valaki szűz, (mindegy hogy fiú vagy lány) az igenis tiszteletre méltó erény ebben az érték vesztett világban. Egyénfüggő, hogy ki mikor érzi úgy, hogy itt az ideje elveszteni a szüzességét és persze az is fontos kivel.
22/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Te mit válaszolnál a kérdésedre?
23/25 anonim válasza:
19:52-höz. Teljesen ugyanígy gondolom, csak én fiú vagyok, még ha emiatt sokan le is néznek.
24/25 A kérdező kommentje:
én 16 évesen vesztettem el
20F
2010. ápr. 1. 11:50
25/25 anonim válasza:
06:41-es az ilyen gondolkodású fiúk szimpatikusak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!