Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanuljak meg egyedül boldogulni?
Eddig csak hosszú kapcsolataim voltak, de egy ideje elhagyott a legutóbbi barátom is. Azóta nyilvánvaló lett, hogy még nem vagyok kész egy újabb kapcsolatra, de nem is lenne rá jelentkező. Viszont nagyon rossz egyedül ébredni, és minden problémát egyedül oldani meg. Nem tudom, hogyan kell, mert már régen voltam így, és emlékszem, akkor is utáltam egyedül. Most viszont nem akarok depressziós lenni, azt akarom, hogy egyedül is boldog és erős legyek, de hogyan?
22/l
Utolsó: hát, ha neked ezek a fő gondjaid, akkor nagyon boldog ember lehetsz. Szerintem a problémák ilyenek: ki vagyok, mi az életem értelme, megtegyek-e valamit, ami kockázatos, beteg/haldokló rokonok-barátokhoz való hozzáállás, hogy tudok javítani a világon...
Én egedül élek, és persze vannak nehéz pillanatok. Ennek ellenére szerintem így sokkal jobban fel tudod fedezni magadat, és így magabiztosabban fogsz tudni belevágni a következő kapcsolatodba, ha eljön az ideje. És hogy hogyan? Hát gondolkozással. Saját magad megismerésével, megszeretésével. Új hobbykkal, művészeti tevékenységgel. Önkifejezéssel.
Nagyon sok sikert, kitartást kívánok, nyugodtan írj priátban, ha szeretnél. 18/l
"Utolsó: hát, ha neked ezek a fő gondjaid, akkor nagyon boldog ember lehetsz. Szerintem a problémák ilyenek: ki vagyok, mi az életem értelme, megtegyek-e valamit, ami kockázatos, beteg/haldokló rokonok-barátokhoz való hozzáállás, hogy tudok javítani a világon... "
És ebben mi az, ami az élettársadra hárul, amit az ő elvesztésével már nehezebb megoldani??...
És ha ráhárul, akkor az egyéb családtagjaidra miért nem?
Nem hiszem, hogy ilyesmiről lenne szó, ugyanis ezekben nem tud segíteni senki, pláne nem tratozik az élettársra, ez az ember legbelsőbb magánügye.
a férfiak 20-30 évig bírják egyedül, te is kibírsz hónapot míg megint felszed vki nem?:P
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!