Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanuljak meg egyedül boldogulni?
Eddig csak hosszú kapcsolataim voltak, de egy ideje elhagyott a legutóbbi barátom is. Azóta nyilvánvaló lett, hogy még nem vagyok kész egy újabb kapcsolatra, de nem is lenne rá jelentkező. Viszont nagyon rossz egyedül ébredni, és minden problémát egyedül oldani meg. Nem tudom, hogyan kell, mert már régen voltam így, és emlékszem, akkor is utáltam egyedül. Most viszont nem akarok depressziós lenni, azt akarom, hogy egyedül is boldog és erős legyek, de hogyan?
22/l
Én egy fél éve vagyok egyedül, de úgy, hogy egyedül is élek 19 évesen a lakásban, majdnem két éves kapcsolat után.
Inkább a szakítás viselt meg. Az egyedül lét inkább segített abban, hogy önálló legyek. Rengeteget segítettek a barátaim.
A barátok erőssé tudnak tenni. Megszoktam, de nem ez a célom
De miféle problémád van, aminek a megoldásához segítség kell?
Az egyedül boldogulás olyasmi, minthogy hogyan tartsuk fenn a lakást, magunkat, hogyan főzzünk magukra, stb.
Más nem tudom, mi lehet, aminek a terhét meg tudtad osztani a fiúval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!