Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem soha senki sem fog szeretni?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van! Mast sem latok, csak boldog csaladokat, jo baratokat meg enyelgo szerelmeseket mindenhol, en meg itt allok egyedul, mint a kisujjam, csalad es baratok nelkul, arrol meg almodni sem merek, hogy tarsat is talaljak magamnak valaha. Sokan mondjak, hogy kedves vagyok, okos vagyok, szep vagyok, megse akar senki se ismerkedni, baratkozni velem vagy hasonlo. Ha en kezdemenyezek, ugyanugy nem reagalnak a kozeledesemre semmit se, teljesen kozombos vagyok mindenkinek, es ez annyira rossz.:/ Mi lehet velem a baj, miert taszitom magamtol ennyire az embereket?:S Engem tenyleg keptelenseg szeretni?:(2012. dec. 28. 22:04
31/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok, viccet félretéve: ne legyél ennyire negatív, mert a szépség valóban relatív dolog. Nekem nagyon sokáig tetszett egy lány, akiről ismerőseim túlnyomó többsége egyáltalán nem volt jó véleménnyel a külsejét illetően. Számomra mégis ő volt a tökéletesség. Az ilyen témában ide írogató lányok nagy része pedig alul értékeli önmagát. Mind szépséget, mind belsőt illetően.
Az íráskép számomra sokat elárul egy-egy személyről, és tiéd is azonnal szimpátiát váltott ki belőlem :)
32/33 anonim válasza:
Ilyen pesszimizmussal ne is csodálkozz amúgy.Először békülj ki magaddal és arra más is felfigyel majd.
33/33 anonim válasza:
ha nem küldesz képet és nem ismerlek meg kicsit fingom sincs miért :D ahogy másnak se xd
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!