Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem soha senki sem fog szeretni?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van! Mast sem latok, csak boldog csaladokat, jo baratokat meg enyelgo szerelmeseket mindenhol, en meg itt allok egyedul, mint a kisujjam, csalad es baratok nelkul, arrol meg almodni sem merek, hogy tarsat is talaljak magamnak valaha. Sokan mondjak, hogy kedves vagyok, okos vagyok, szep vagyok, megse akar senki se ismerkedni, baratkozni velem vagy hasonlo. Ha en kezdemenyezek, ugyanugy nem reagalnak a kozeledesemre semmit se, teljesen kozombos vagyok mindenkinek, es ez annyira rossz.:/ Mi lehet velem a baj, miert taszitom magamtol ennyire az embereket?:S Engem tenyleg keptelenseg szeretni?:(2012. dec. 28. 22:04
21/33 anonim válasza:
Én szívesen megismernélek, szóval ha gondolod írj :) Az előzőnek meg igaza van, önbizalom hiány, nem egy ilyet ismerek.
22/33 NagyD1990 válasza:
Amúgy erre a kérdésre mégis milyen választ vársz? Azt írtad, hogy nem reagálnak a közeledésedre, de amint látod itt azért pár ember szívesen megismerne. Márpedig úgy nem lehet az ember boldog, vagy fogják szeretni, ha meg sem próbál kapcsolatot teremteni. Szerintem csak az általános iskolai emberek miatt hiszel kevesebbet magadról. Azért elég bunkó emberek azok, ha megdobáltak. Nem tudom hová fajul a világ... Az írásod alapján nekem szimpatikus vagy. és ha némelyik ember nem akar barátkozni, vagy ismerkedni, azzal ne foglalkozz. Millió másik van, aki normális és nyitott az emberi kapcsolatokra. (legalábbis szerintem).
23/33 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja rolam, hogy szep vagyok, szerintem csak egyutterzesbol mondja, hogy "mondjon valamit" mert sajnalnak.
de itt annyira mas. a korulmenyek is meg az emberek is. ki tudja, hogyha szemelyesen allnek szemben az itteni emberekkel, konnyen meglehet, hogy ok se talalnanak szimpatikusnak es nem akarnanak ismerkedni...:/
2012. dec. 28. 23:14
24/33 anonim válasza:
De esélyt se adsz magadnak hogy megismerj valakit, mert már rögtön azt mondod hogy ,,áá úgyis rondának nézne, elmenekülne, unalmasnak tekintene''. Így mégis mit vársz?
25/33 NagyD1990 válasza:
22-es vagyok. a szimpátia nem külsőtől függ. csak a mai világban vannak olyan sekélyes emberek, akik külső alapján találják ki, hogy belül milyen az ember. még ha rondának is tartod magad, nem érzed úgy, hogy megérdemelnél magad köré embereket? azt meg csak úgy lehet, ha azokkal elkezdesz kialakítani valamit, akik nyitnak feléd.
26/33 anonim válasza:
Teljesen egyetértek #24-el. Ha így nyitsz, hogy viszonyuljunk hozzád? Ha bizalmatlan vagy, hogy bízzanak benned?
27/33 anonim válasza:
De van egy tippem, hogy csak húzol minket... Nézd meg, itt győzködünk lassan másfél órája...
28/33 anonim válasza:
Vagy ahogy azt se vette észre hogy mi próbáltunk nyitni felé, lehet ugyan úgy nem vette észre mikor más akarta ezt személyesen.
29/33 A kérdező kommentje:
feltett szandekom masnak idegosszeroppanast okozni a nyafogasommal, igen ;)
2012. dec. 29. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!