Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem soha senki sem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem soha senki sem fog szeretni?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van! Mast sem latok, csak boldog csaladokat, jo baratokat meg enyelgo szerelmeseket mindenhol, en meg itt allok egyedul, mint a kisujjam, csalad es baratok nelkul, arrol meg almodni sem merek, hogy tarsat is talaljak magamnak valaha. Sokan mondjak, hogy kedves vagyok, okos vagyok, szep vagyok, megse akar senki se ismerkedni, baratkozni velem vagy hasonlo. Ha en kezdemenyezek, ugyanugy nem reagalnak a kozeledesemre semmit se, teljesen kozombos vagyok mindenkinek, es ez annyira rossz.:/ Mi lehet velem a baj, miert taszitom magamtol ennyire az embereket?:S Engem tenyleg keptelenseg szeretni?:(
2012. dec. 28. 22:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ne legyél önbizalom hiányos, tuti hogy nem vagy te csúnya. Amúgy ha van kedved beszélni írhatsz, kép nem kell :)
2012. dec. 28. 22:32
 12/33 anonim ***** válasza:
Mostmár TÉNYLEG kíváncsi vagyok, hogy nézel ki! Nincs olyan fiatal lány, akire úgy reagálnak az emberek, mint leírtad.
2012. dec. 28. 22:34
 13/33 A kérdező kommentje:
Dehogynincs!!! Altalanos iskolaban egy csomoszor meg dobaltak mindenfelevel es joparszor le is koptek... Ugyhogy en vagyok az elo pelda, hogy igenis van.
2012. dec. 28. 22:43
 14/33 anonim ***** válasza:
Az olyanokat meg le kell szarni, jobb dolguk sincs az életbe mint más basztatni. Különben is a szépség relatív, attól még hogy szerintük csúnya vagy, másnak te vagy az álomnő.
2012. dec. 28. 22:45
 15/33 A kérdező kommentje:
szep is lenne, jo is lenne... ha valoban igy lenne (:
2012. dec. 28. 22:49
 16/33 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez pont így van hidd el nekem :D
2012. dec. 28. 22:51
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem hiszem el... Valamelyik nap volt egy lány, kirakott egy kérdést, rondának titulálta magát, aztán megláttam róla a képet és lefordultam a székről - annyira gyönyörű volt. 99%, hogy itt is önbizalomból van csak hiány.
2012. dec. 28. 22:51
 18/33 A kérdező kommentje:

Ha senkinek sem tunok fel, senki nem akar megismerni es senki nem is ismer, (de tenyleg, egyetlen olyan embert se tudnek mondani, akire azt mondhatnam, hogy igen, o meg ha csak egy kicsit is, de ismer) akkor hogy lehetnek en valakinek alomno?:o

Hat, ha engem meglatnal, akkoris lefordulnal a szekrol, csak a rondasagtol, nem a szepsegtol;) nincsenek onertekelesi problemaim

2012. dec. 28. 22:55
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod! Nos, egy kép privátban? Ígérem, hogy őszinte leszek. Nem pedig kíméletlen...
2012. dec. 28. 22:56
 20/33 anonim ***** válasza:
Még valami: "sok mondják, hogy... szép vagyok". Akkor ott már nincs is olyan nagy gond.
2012. dec. 28. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!