Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem soha senki sem fog szeretni?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van! Mast sem latok, csak boldog csaladokat, jo baratokat meg enyelgo szerelmeseket mindenhol, en meg itt allok egyedul, mint a kisujjam, csalad es baratok nelkul, arrol meg almodni sem merek, hogy tarsat is talaljak magamnak valaha. Sokan mondjak, hogy kedves vagyok, okos vagyok, szep vagyok, megse akar senki se ismerkedni, baratkozni velem vagy hasonlo. Ha en kezdemenyezek, ugyanugy nem reagalnak a kozeledesemre semmit se, teljesen kozombos vagyok mindenkinek, es ez annyira rossz.:/ Mi lehet velem a baj, miert taszitom magamtol ennyire az embereket?:S Engem tenyleg keptelenseg szeretni?:(2012. dec. 28. 22:04
2/33 anonim válasza:
Engem sem szeret senki. Összeillünk. Ismerkedünk?
F
4/33 A kérdező kommentje:
16L
2012. dec. 28. 22:11
5/33 anonim válasza:
Szia! Sajnos velem is ez van, én is csak szenvedek emiatt, de igyekszem elrejteni, mert a gyenge embert még inkább bántják csak ebben a mocskos világban.
6/33 anonim válasza:
16 évesen korai még azt mondani,hogy nem szeret senki.
7/33 A kérdező kommentje:
Nem roppansz bele egy ido utan abba, hogy rejtegeted ezt a sok fajdalmat?:/
2012. dec. 28. 22:13
8/33 anonim válasza:
Ne aggódj majd te is találsz valakit, fiatal vagy még :). Különben nem lehet hogy te nem állsz úgy a dolgokhoz? Túl nagy elvárások, nem jársz el sehova ahol esélyed lenne megismerni valakit stb? 17/F
9/33 anonim válasza:
Kérek egy képet! Vagy csak írj magadról egy kicsit.Hátha rájövünk mi a baj.17/F
10/33 A kérdező kommentje:
De ha egyszer tenyleg nem szeret senki. Ha eltunnek, senkinek se tunne fel...
En probalok kezdemenyezni, uj embereket megismerni, nyitni masok fele, ha mar ok nem teszik meg ezt az en iranyomba, de semmi. teljesen kozombos vagyok mindig mindenkinek.
Ne is lasson engen senki, mert vagy megvakulnanak vagy lehanynanak, az nem tenne jot senkinek...xSS
2012. dec. 28. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!